reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
HEJ dziewczynki witam się piątkowo:)
Ja zaraz wiozę Gaję do tesciów;)
I konczę sprzątać, muszę załatwić kilka spraw w urzedzie m.in Dowód dla Gai bo być może bedzie tak ze znad morza pojedziemy do męża na dwa tygodnie;)

dobryy
Ja z kawa:)))
dopierow stałam.....

lenaa to załatwiaj i w podróż...
MOj dzisiaj zjezdza na weekendzik tylko....
ide sniadanie zrobic dzieciom...

Dobry
Nad jezioro nie poszliśmy ale pogadałyśmy sobie z chrzestną.Ochłodziło się, czasem soneczko wyjdzie. W miare OK. Tylko ja malo spałam i jestem wymięta...

Witajcie!
u nas deszczowo i pochmurnie!
lenka - ile u Was czeka sie na dowod. My czekamy i mamy nadzieje, ze 3 tygodnie im wystarczy!
Jak małz jutro wraca to ide na moja wyteskniona zumbe i na wyprzedaze.
Koniec!
Teraz czas na mame i trzeba o siebie zadbac!

Hej ja mam męża dziś w domu razem odebraliśmy już Bartka z przedszkola i czekamy bo mój brat na weekend do nas zawita:-)
mały dziś znowu wył jak wychodziłam ale Pani powiedziała że nie długo popłakiwał i potem adnie się już bawił:-)
miłego weekendu

reklama
Cześć! Witam się po długiej nie obecności. Chłop mój ma jeszcze wolne, w sumie, to jeszcze tydzień. Dopiero 16 leci do pracy. Dziś kładzie rigipsy, to mam więcej czasu na coś ;-). Tak to przeważnie, to z doskoku na fb jestem :-p. Pewnie mam masę nadrabiania, więc zerknę tak pobieżnie, co u Was słychać :-).
Acha pochwalę się od wczoraj mamy w domku 3myszki ;-), są przesłodkie tylko śmierdzą :-D:-D:-D. Wczoraj zamówiłam klatkę dla królika i w przyszłym tygodniu jedziemy go odebrać. To tak w mega wielkim skrócie co u mnie :-p. Miłego popołudnia :-)

Do góry