reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hejka!
Wpadam kochane się przywitać, póki chłop szpachluje ;-). taaak znów szpachluje, bo kolejną dziurę musiał wykłóć na gniazdko :dry:. W piątek był u nas "fachowiec" z upc, bo wzięliśmy sobie szybszego neta + kanały HD więc dostaliśmy nowszy dekoder <ładniejszy i mniejszy dekoder, tamten był landara :dry:> rachunek będzie droższy tylko o 20zł, a net będzie szybszy o 35mega :szok::-). Więc się opłaca :tak:. Tak namiąchał, tak nakręcił i instalował, że jak tylko poszedł okazało się, że net nie działa i tak siedzieliśmy bez neta, bo jakieś przełączenia musieli tam u nich zrobić, a przez weekend nikt tego nie zrobi, bo nie pracują :-(, oprócz tego T musiał kabel dodatkowy kłaść więc i prąd na weekend został wyłączony :crazy:. Daliśmy radę z młodym ;-), było wesoło, nowych rzeczy się nauczył, pobawił myszami :-p;-). Poszwędaliśmy się też więc spoko.
To tak w skrócie, co tam u mnie,aaa teraz GG mi nie chce działać :dry:. Więc nie działa... :sorry2:
Asienka, fajnie, że znaleźliście coś taniej. Tak za dzieci też kasują niestety :sorry2:. Mam nadzieję, że Twoja prognoza pogody się sprawdzi ;-). Pogoda w Sz-nie jest do południa pochmurno, a po południu 25 do 28 stopni na słoneczku, rano do południa 15. Może się poprawi.
Lena, już dobrze całkiem. Dzięki że pytasz :tak:. Zaczyna mnie rana swędzieć, wiec już raczej się goi w środku :tak:. Głowa już prawie nie boli z czego okropnie się cieszę :-). Jak tam pokoik Gai? Bo nic nie piszesz.
Koralikowa, wkleja jakieś foty myszek, jak zrobię, bez nikogo :tak:.
Aguska, nie przewiało go? Bo piszesz, że pogoda zdradziecka. Oby szybko wydobrzał :tak:. Zdrówka dla młodego.

reklama
fanta no nie wiem aj go zawsze stosownie ubieram do pogody ale być może nawet w domu wiadomo on rozebrany a okna ciągle pootwierane
mam nadzieje że szybko mu przejdzie
ale mieliście przeboje hehe

Fanta - niestety drogo, bo 100 zł za pokój. Pokuje sie i pakuje itak sobie mysle, ze tir by sie przydał!
Mały szaleje z babcia, a ja sobie przerwe zrobilam.
U nas pogoda iscie jesienna!

Aguska, jak to w domu :tak:;-). Jutro dajesz do do przedszkola jak nie będzie miał gorączki?
Asienka, u mnie wiosna :-D więc zapraszam, bo pogoda popołudniami ładna. Wiem jakie są ceny noclegów, a u majora biorą połowę za dziecko :-D. Niestety w większości liczą małego człowieczka jak dorosłego :dry::baffled:. Udanego pakowania :tak:, oby się wszystko pomieściło, a jak nie to dobrze upychaj :-p:-D:-D.

Koralikowa nie on trzydniówkę już przechodził ja myślę że to zwyczajne przeziębienie:tak: bo nawet gorączka rosła pomału i miał teraz 38 tylko.
Niech sobie pośpi ale jak mi dziwnie :-D taka cisza...........
M ma zaraz skończyć pracę

reklama
Do góry