fanta20062
Mamusia Kubusia 2009
Hejka!
Wpadam kochane się przywitać, póki chłop szpachluje ;-). taaak znów szpachluje, bo kolejną dziurę musiał wykłóć na gniazdko
. W piątek był u nas "fachowiec" z upc, bo wzięliśmy sobie szybszego neta + kanały HD więc dostaliśmy nowszy dekoder <ładniejszy i mniejszy dekoder, tamten był landara
> rachunek będzie droższy tylko o 20zł, a net będzie szybszy o 35mega
:-). Więc się opłaca
. Tak namiąchał, tak nakręcił i instalował, że jak tylko poszedł okazało się, że net nie działa i tak siedzieliśmy bez neta, bo jakieś przełączenia musieli tam u nich zrobić, a przez weekend nikt tego nie zrobi, bo nie pracują :-(, oprócz tego T musiał kabel dodatkowy kłaść więc i prąd na weekend został wyłączony
. Daliśmy radę z młodym ;-), było wesoło, nowych rzeczy się nauczył, pobawił myszami
;-). Poszwędaliśmy się też więc spoko.
To tak w skrócie, co tam u mnie,aaa teraz GG mi nie chce działać
. Więc nie działa... 
Asienka, fajnie, że znaleźliście coś taniej. Tak za dzieci też kasują niestety
. Mam nadzieję, że Twoja prognoza pogody się sprawdzi ;-). Pogoda w Sz-nie jest do południa pochmurno, a po południu 25 do 28 stopni na słoneczku, rano do południa 15. Może się poprawi.
Lena, już dobrze całkiem. Dzięki że pytasz
. Zaczyna mnie rana swędzieć, wiec już raczej się goi w środku
. Głowa już prawie nie boli z czego okropnie się cieszę :-). Jak tam pokoik Gai? Bo nic nie piszesz.
Koralikowa, wkleja jakieś foty myszek, jak zrobię, bez nikogo
.
Aguska, nie przewiało go? Bo piszesz, że pogoda zdradziecka. Oby szybko wydobrzał
. Zdrówka dla młodego.
Wpadam kochane się przywitać, póki chłop szpachluje ;-). taaak znów szpachluje, bo kolejną dziurę musiał wykłóć na gniazdko

To tak w skrócie, co tam u mnie,aaa teraz GG mi nie chce działać

Asienka, fajnie, że znaleźliście coś taniej. Tak za dzieci też kasują niestety

Lena, już dobrze całkiem. Dzięki że pytasz

Koralikowa, wkleja jakieś foty myszek, jak zrobię, bez nikogo

Aguska, nie przewiało go? Bo piszesz, że pogoda zdradziecka. Oby szybko wydobrzał