reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Fanta my używamy wody morskiej soli fizjologicznej maści majerankowej i oilbaisa też tylko my nie na poduchę tylko parowanie robimy na noc:tak:mam nadzieje że szybko mu to minie i nie będzie się wlekło ze 2 tygodnie:sorry:
Mirelka to super że Liwia lubi siedzieć w wózku mój nie znowił wózka:-Da stadnina extra pomysł:tak:

ja posprzątałam w szafie
dziecko znowu mi urosło:-D

reklama
To dziwnie z tymi receptami. Ja przychodziłam i pisałam na kartce co chciałam i na drugi dzień albo jeszcze w ten sam były papierki do odebrania. Jak mi się iść nie chciało to telefonicznie mogłam zamówić recepty. Dla nich to na rękę, że nie przychodzi w kolejkę 20 pacjentów i zajmują czas, bo receptę potrzebują.

Mirelka fajny spacerek. U nas stadnina ciut za daleko jest, ale w naszej okolicy ludzie z tej stadniny właśnie przyjeżdżają konno, bo tu dużo pól i lasów na około, więc często przechodzą nam koniki przed oknem.:tak:

aguska w sumie ona konie widzi każdego dnia z domem mamy wybieg dla koni teraz są puszczane i jedzą trawę wszytko ładnie ogrodzone my sobie stoimy u nas w ogrodzie i podziwiamy my się przejdziemy dalej gdzie konie ćwiczą biegi a jeszcze jedna stadnina się buduje jakieś z 200m od nas mówię Wam same konie dookoła nas heheh

ja też nie dawno robiłam porządki w szafie Liwii pomału trzeba garderobę jesienną kupować nie mamy żadnej kurtki, butów ciepłej czapki:szok::tak:
Liwia śpi już 3 godz. :szok:znowu zrobi sobie pobudkę w nocy:tak:

Ale wam dobrze z tymi konikami.....
Małe zażyczył sobie kisiel zrobiłam zjadł 2 łżki i już ble więc ja siedze i wcinam po nim:-Dugotowałam znowu zupke i zobaczymy czy raczy coś zjeść

Mirelka, fajnie. Jak macie blisko do stadniny to czemu by nie skorzystać :tak:. Zazdroszczę pogody.
Szkoda, że w tym roku jest tak okropnie :dry:, ani się człowiek nie opali ani nie połazi :eek:.
Aguska, nie 2tygodnie to chyba przesada z tym katarem. Chyba, że alergiczny :tak:
Krolcia, tylko pozazdrościć takiej przychodni. Fajnie, że leki na receptę wypisują jakie tylko zechcesz :tak: u nas w przychodni przez telefon się można zarejestrować do lekarza, nie wypisują recept na telefon :-D:-D Od recept kiedyś była pielęgniarka, szło się i wypisywała od ręki, potem jak te cyrki z receptami wyszły, to się bała, że coś źle wypisze i wołała lekarza, a lekarz wiadomo, jak był pacjent to sobie wychodził i musiał wypisać i się w poczekalni siedziało z opóźnieniem do 2godzin czekając na swój numerek. U nas są babki od rejestracji na parterze, na I lekarze, a na II pielęgniarki i tam recepty wypisują :-p. Nawet z odebraniem wyników jest problem, bo nie wypisałam T oświadczenia <pobiera się u pielęgniarek> i musiał dowodem świecić i udowadniać, że mąż. Co na to powiesz? Jedynie z czym nie ma problemu, to z pediatrą dlatego tam należę. Jak potrzeba to łączą z gabinetem albo lekarka przyjedzie :tak:.

Ostatnia edycja:
a u mnie słonko wyszło:-)
mały zasmarkany to ze spacerku nici no chyba że na 15 minut z nim wyjde ale to później
ja włoski umyłam zaraz jeszcze pranie nastawię:-)
a gdzie reszta kobitek?

reklama
Witam się i ja z małym zasmarkańcem w domu
Wiktoria na jakie masaże idziesz?
Anula obyś dostała@ i było oki wszystko.A co do Bartka to on wcale nie jest taki pulchniutki:-Djak tyle je to myślałam że więcej waży;-)
Na masaż leczniczy bo mnie plecy bolą.To już 2 wizyta w gabinecie.

Kolejna cudna hojka otworzyła swe oblicze he he:tak::-)

Cudo

Ja już ogródek wyplewiłam ziemniaków mamie nakopałam zawioze jej w niedziele :) będzie miała zdrowsze :) Teraz pije kawę i zmiatam na masaż

Do góry