reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Eloł.
Jak mi sie dzisiaj nie chciało wstawać:no:

Dzień jak co dzień. Dobrze, że pogoda zapowiada się ładna:tak:

Kawusia nęci mnie już zapachem.

Asienka zdrówka dla malucha

Aftk he he trochę wyrośnięty ten kurczak!:-D

reklama
Witam sie i ja!!
kawke zaraz zrobie choc najpierw chyba śniadanko wciągnę jakieś:rofl2:
zaprowadziłam dzieciaczki ,Filip dzis ma ta prace klasowa z anglika- uczylismy sie i mysle ze pójdzie oki,trzymcie kciuki!!byle sie tylko nie zdenerwował:baffled: za bardzo

Hejka!
Wpadam się przywitać. Ogarnę to co muszę i wpadnę na dłużej ;-)
Krolcia, wszystkiego najlepszego w dniu urodzin :tak:. Zobacz załącznik 508283
Każdego roku o tej samej porze każdy Ci życzy co tylko może ;-) ja korzystając ze sposobności życzę Ci szczęścia, zdrowia i pomyślności, to o czym marzysz by się spełniło, a to co kochasz by Twoim było :-)
Zobacz załącznik 508281Zobacz załącznik 508282
Asienka, zdrówka dla Ksawcia :*
Atfk, 3mamy kciukasy za Filipa i ten angielski :-D.
No to na razie miłego poranka :-p

fanta hello!!dzieki!!..ehh ta szkoła mnie wykończy:-D!!wszystko przed wami;-)
krolcia ja tez przyłączam sie do życzeń!!!wszystkiego co najlepsze!!!duzo zdrowia i ogólnie powodzenia i szczęścia w życiu!!

krolcia
112979_baloniki_kwiaty_prezenty_ciasto.jpg

Sto Lat

atfk &&&& kciuki za Filipa
Asienka może to nic poważnego zdrówka dla Ksawcia
U nas słonko mały w przedszkolu a ja ide farbować włosy

witam przepraszam ze tylko tak wpadam ale teraz juz wogóle nie orientuje sie na forum u kogo co i dlatego ni odpisuje :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:ja jestem w trakcie poszukiwania pracy załatwiania terapi dla Wojtka troche mi sie zwaliło na głowe :-(takze wszystkie Was przepraszam ale ciężko zyc w Polsce isamotnie wychowywac trójkę dzieci

reklama
Do góry