reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wszystko co piękne i wymarzone
niech w Twym życiu będzie spełnione.
Niech życie słodko płynie,
a wszystko, co złe niech szybko minie.
Wszystkiego najlepszego dla Majeczki :-):-):-)

reklama
U nas też żywa i ciekawe co Emi bedzie z nia robić:confused: :-)

Też juz się nie mogę doczekac tego wielkiego obżarstwa i zakupów swiatecznych:tak:

My dwa lata temu zainwestowaliśmy w wielgachną sztuczną choinkę. Żywe wolę w ogródku, nie lubię, jak potem się z nich sypie:no:.

Ja sobie robie teraz obiadek bo nie czekam dzis na Roberta bo on zjadl chinszczyzne w pracy.Moje dziecko usnelo wiec bede jadla sama.

witam wieczorkiem

dziękujemy wszystkim za życzonka :-):-):-)

iwonka bo na suwaczku zawsze siew południe zmieniało

my dzis niestety nie swiętowalismy, bo bylismy na pogrzebie wujka, a Maja była z babcią, pierwszy raz teściowa została i było OK :tak::tak::tak: a impreza w sobote :-)

Dzien dobry, widze, ze jestem pierwsza dzisiaj:tak: U nas zimno jak nie wiem co, komp mi pokazuje -2 stopnie, wczoraj bylismy na spacerku, bo bylo pieknie i slonecznie, dziecko sie dotlenilo;-) :tak: Teraz bawi sie w swoim lozeczku. Jutro pomimo wszystko jedziemy do wodnego raju:-) :tak: dziecko sie wyplywa z innymi, a i rodzice skorzystaja.;-)

hej hej

aga wyprzedziłas mnie, bo już myślałam że ja będe pierwsza,

ja dzis mam zalatany dzień, bo przygotowania, a jutro imprezka, więc mówię

dzień dobry

i spadam

reklama
Do góry