reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dużo zdrówka uśmiechu wielu prezentów i niezapomnianych wrażeń dla MACIUSIA od SZYMUSIA i jego mamy!!!!!!!!

U nas biało poprostu cudnie :-)ja tak lubię śnieg a że mieszkamy w lesie to i drzewa są ślicznie białe, no ale długo to pewnie nie potrwa bo temperatura rosnie wiec znów będzie czarno i szaro:-(.
Szymon dostał kataru pewnie znów w niedziele siedzenie w domu nas czeka :no:

reklama
A u nas śnieg juz nie pada, ale Emi zdązyła się nim nacieszyć choś chwilkę :tak: teraz zato pada deszcze nim tez się juz nacieszyła ,a teraz ma spać to tylko gada i gada ,zaraz bedzie głodna i koniec spania:eek:

a u mnie pada snieg ale z deszczem :wściekła/y: jast taka chlapa ze na kajak, a nie na sanki mozna isc;-) nawet na spacer nie mozna isc bo do tego jeszcze strasznie wieje:eek: wiec nastepny dzionek w domu,teraz moje dziecie robi sobie drzemke ciekawe jak długo,ja siedze i sie nudze bo mezus na siłke pojechał

a tu co za pustki,taka wstretna pogoda i nikogo niema:-( ja spijam kawke bo mi sie spac zachciało,ale moje dziecko juz wstało wiec sie nie połoze:happy:
a wogule to moje dziecko ma teraz nowa zabawe....ma takiego duzego psa lezacego i jak przesowam go po ziemi to moje dziecko ucieka....mysli chyba ze piesek go goni:-)

strasznie mi sie to podoba

Załączniki

• 221038pies%20i%20dzuidzia.jpg
    221038pies%20i%20dzuidzia.jpg
    9,2 KB · Wyświetleń: 32
Brenda świetne obrazki
Moje dziewcze już spać położyłam bo w końcu nie poszła spać w południe,ale za to teraz wieczór cały jest mój:tak: :-D

reklama
Do góry