reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Okropnie sie dzialo w tej rodzinie ja sobie tez tego nie wyobrazam ,wogole jak tak mozna dopuscic juz do takiej sytuacji.W moim budynku mieszka a raczej mieszkala matka z trzema synami ktorych wychowuje sama i jakos tak jej na glowe nie wlaza.

reklama
Moja kolezanka tez ma synów ale dwóch i sama ich wychowuje i to są takie fajne chłopaki ,umieja się dobrze zachowac, i porozmawiac tak na luzie i nawet z moja Emi sie bawia ,zaraz ją w obroty biora

Ja tez uciekam spac bo dzis obiecalam swojemu Robertowi ze wloze nowa bielizne ktora dzis zakupilismy......
DOBRANOC!!!!

Dzien dobry, witamy sie w ten pochmurny i mrozny poranek. Moje dziecie wlasnie znowu ucielo sobie drzemke. Wczoraj mielismy gosci, wiec nawet na moment nie moglam wpasc na bb. Dzisiaj mam za to kupe prasowania, ale zajme sie tym dopiero pod koniec tygodnia:tak: ;-).

Witam! My wstalismy z lozka 0o 7;45.zaraz ropbimy sniadanko i chyba siedzimy caly dzien w domku bo pogoda nie za ciekawa.Milego dnia!

witam z ranka
pogoda troszke lepsza bo juz nieiweje
Pycha mi tez torcik sie podoba,i niunia oczywiscie slicznie wygladała
u mnie torciku w kształcie samochodu nie bedzie:-( ale bedzie inny z myszka miki
u mnie bedzie rozaniec,kieliszek i piniazki:-D
Aga trzymam kciuki,a po powrocie zdaj relacje jak było:tak:

dziewczyny chciałam sie was zapytac czy wy rocznym dzieciom dajecie jeszcze mleczko na sniadanie czy juz kanapeczki robicie itp zeczy.......bo moje dziecko niezabardzo chce mleko,wydaje mi sie ze niedłygo wcale nie bedzie pił

reklama
brenda Moje dziecko juz dawno na sniadanie je kanapeczki ktore uwielbia.jajeczniczke na maselku czy paroweczke.Ona uwielbia to wszystko jesc sama wlasnymi rekoma a gdy je jajecznice to wtedy daje jej bulke z maselkiem do raczki a jajkiem ja sama karmie.Jajka na sniadanie staram sie jej dawac co trzy dni.Po jakis dwoch godzinach daje jej serek jakis lub owoce

Do góry