reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ivonek witaj.
Ale się dziewczyny rozpisałyście. Czytam i czytam, a tu pora spać :-)

Dzisiaj byliśmy skontrolować wagę i zdrówko Łukaszka. Ma trochę szorstką skórkę i będę go smarować jakąś robioną maścią. To podobno od ogrzewania i przez to, że teraz trzeba tyle ubierać.

A mi pękła skóra na kciuku prawej ręki zaraz z brzegu paznokcia. Boli okropnie i nie wiem, co z tym zrobić.

reklama
Tak czytam i czytam Was... I próbuję sobie wyobrazić mojego mężusia pamiętającego o szczepionkach, witaminkach, kremiku itp. :-D :-D :-D
Nie dał by rady. Dzielny facet z niego, ale za dużo rzeczy na raz na głowie to chyba nie dla mężczyzn.

Witam a co tu tak pustki:-) Ja własnie gotuje obiadek, mezus zdycha po wczorajszych imprezach:-) zreszta ja mu do gardełka nie wlewałam:-) i ndal robie za opiekunke:-)

witam
no ja na nozkach od 7.15 ale o 4 mialam pobudke bo dziecku mleczka sie zachcialo:baffled: teraz siedzi w luzeczku i pewnie zaraz zasnie:tak:
moj mezus tez jeszce spi po noce.......ale zaraz go obudze hihi

Oj, niereformowalni Ci tatusiowie. Czasami wydaje się, że dla nich dzieciątko, to taka lalaeczka, która położona sama się pobawi, a my w tym czasie luz na całego. A tu cały dzień trzeba być do dyspozycji małego bobaska. My, niestety, mieszkamy osobno. Myślałam, że stęskniony tatuś bardziej będzię się angażował w zabawy z synkiem. A tu ciągle ta sama piosenka, którą śpiewa i która doprowadza mnie do szału :wściekła/y:

Nie powiem, stara się, pracuje i dojazd do nas to długa sprawa.
W moim przypadku to trochę walka z wiatrakami, bo ta tatuś był wychowany w rodzinie, gdzie mama z językiem na brodzie usługiwała wszystkim. Ja taka nie jestem i mimo, że rzadko się widujemy, potrafię nieźle nakrzyczeć.

Czesc ,
jeszcze działa :-) mam nadzieje że przez święto mi nie idetną ,jak już to w poniedziałek .

Marlenka to masz podobnie jak ja ,moja tesciowa robiła dokładnie tak samo ,nawet rano dzieciom szykowała wszystkie ciuszki jakie maja ubrać nawet jeszcze jak do średniej szkoły chodziły:happy: :baffled: tragedia poprostu ,a teraz chłop mój nie może sie odnaleść ,wciąz mnie pyta co gdzie ma ,a ja mu nato że nie wiem ,pewnie tam gdzie je odłozył ostatnio:no:

hej

ja od rana wkurzona, bo dzis swieto i mój mąz pracował, powiedział że mają pilną robote i idzie na 2 godzinki,a wrócił po 5 :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

mała teraz śpi, on się kąpie, ja klikam, a o 15 jedziemy na urodzinki do mojej siostrzenicy, bo w środe skończyła 5 latek

dziewczyny mój tez nie wie gdzie co jest, ostatnio prosiłam go żeby mi przyniósł czysty ręcznik, to nie wiedział gdzie są,
ale też tak nauczony z domu, bo teściowa już od dawna siedzi w domu i tak usługuje wszystkim, musze jej powiedziec o naszym watku może sie przyłączy, bo jeszcze ma w domu 30 letniego synka i 18 letnią córezckę :-D:-p;-):crazy:

reklama
Do góry