reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam! Pogoda na deszczowa wyglada.:-( Spalismy prawie do 9;00:-) Nie dlugo wychodze z domku bo musze jechac kupic kilka rzeczy do remonciku.
brenda Tort sliczny!
A co do zachowania sie dziecka np w markecie to moja tez jest nie dobra i do tego wszystkiego jescze mnie gryzie.To jest maly diabelek a nie slodki aniolek:-)

reklama
Cześć dziewczyny!

Nie mam w domu netu, bo coś się z Neostradą skićkało (piszę w robocie). Mają dzisiaj coś działać, to może zajrzę wieczorkiem.

Urodzinki wczoraj były udane. Zamieszanie na 102. Aga zadowolona z prezentów. Jak się dostanę w domu do BB to wkleję zdjęcia.

Tymczasem pozdrawiam i miłego dzionka życzę.

szczęścia, zdrówka
i słodyczy
Agnieszce
Maja z mama
życzy
22222mi5.gif

O jejku, widzę że kolejny dzieciaczek kończy roczek:-):tak::-).
Magda
- wszystkiego najlepszego dla Agnieszki :-):-):-):-)
dandypanda1nq.gif

a teraz dziendoberek

u nas nocka średnia, bo Maja o 3 zrobiła sobie przerwe w spaniu, ale już nie ryczała, tylko grzecznie sobie leżała i gadała :-), ale mimo wszystko 2 godzinki były na czuwaniu :-(

wczoraj kupiliśmy nocnik i jak na razie Maja za każdym razem robi si si do nocniczka :-):-):-):-)

a pogoda brzydka, a my mysimy lecieć na zakupy i na poczte :baffled:

Wszystkiego Najlepszego Dla Agnieszki Z Okazji Ukonczenia Pierwszego Roczku Zycia 100lat!!!
:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
008.gif

reklama
Witajcie kobitki, u nas pogoda pod psem, leje i wichura jak nie wiem. W sobote bylismy z malym w wodnym raju 3 godziny wodnego szalenstwa:tak: :-D Wyplywalismy sie z naszym maluszkiem za wszystkie czasy, do tego bylo 12basenow, w tym z 6 roznych dla bobaskow, terma na zewnatrz:tak: , sauna, solarium, mmmmm superowsko. Za niedlugo pewnie tez sie tam ze znajomymi wybierzemy, dobry trening na moj tluszczyk;-)

Wszystkiego Najlepszego dla Agi!

Do góry