reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hejj

Laski no pytacie gdzie ja,,no ferie mam..to wybyła do swojego do Niemiec....
Ale szczerze mam nerwa na niego.juz w samochodzie jak jechalismy sie pozarlismy,,wiec juz chce do domu...bo dzisiaj sprzatalam szafke i tam suprise,,ku,,rwa ktorego nie trawie......

As no to wy macie jednego z nielicznych ksiezy,,chwal sie tu i tam swoimi szydelkowymi nowowsciami:)))

Amaliee moje dziecko chodzi na religie i nie jest źle...normalnie jakw szkole,,wiec bedzie chodzil...
Bo ja moze nie za bardzo praktykujaca,ale wierzaca i moje dziecko tez...

Pije kawe..a nerwa mam caly czas..chyba moglam zostac w domu:sorry:...

reklama
To jeszcze wkleję aktualne fotki dzieci
Kuba i sztuka spania
Jak to dziecko się wysypia?:-D:-D:-D:-D

Załączniki

• DSC_0313.jpg
    DSC_0313.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 43
  • DSC_0335.jpg
    DSC_0335.jpg
    13,3 KB · Wyświetleń: 43
  • DSC_0317.jpg
    DSC_0317.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 42
  • DSC_0337.jpg
    DSC_0337.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 43
  • DSC_0289.jpg
    DSC_0289.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 46
  • DSC_0291.jpg
    DSC_0291.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 46
Hej kobietki wpadam do was
Amalie a jaką sukienkę chcesz?masz już wybrany fason?z ramiączkami czy bez?opisuj kochana bo ja uwielbiam takie rzeczy:-D
Ekomama zdroweczka dla was dobrze zrobiłaś wychodząc ze szpitala:tak:;-)
As dzieciaki fajowe:-Dno i ładne rzeczy robisz:tak:

co do księży to temat rzeka... Ja kiedyś i wierzyłam i chodziłam do kościoła a teraz ani jedno ani drugie.Niestety i powiem wam że jest mi tak dobrze a ochrzciłam Bartka bo to dla mnie bardziej tradycja niż sama wiara dam go do komunii oczywiście o ile nie będzie z tym problemu no bo jak to my mamy tylko ślub cywilny czyli żyjemy w grzechu i nawet zabójca jest lepszy bo dostanie rozgrzeszenie a my nie...........ale każdy niech wierzy w co chce .Ja kiedyś znałam fajnego księdza takiego z powołania ale takich to ze świecą szukać.Nie zapomnę tylko przy chrzcie Ł się pyta ile kosztuje(oczywiście mieliśmy mega problem aby ochrzcić małego)ksiądz na to co łaska a po chwili dodaje minimum 200zł:-D

Moje dziecie już śpi i mam chwile wolną zaraz obeirzę Na Wspólnej:-)

No widzisz Aguśka .A u nas jak zapytasz ile kosztuje to usłyszysz.
Tu nie sklep i się nic nie kupuje .:no::-D:-D:-D
Trzeba zapytać jaka ma być ofiara ewentualnie ,więc usłyszysz
Tyle na ile Cię stać .Co łaska .
Ja nie zapomnę jak w święta ksiądz przyjezdny jakiś zbierał na tacę i jak zawsze D.rzucił 200 zł .
Ksiądz idzie i mówi :
Panie Boże zapłać ,Panie Boże zapłać ,a jak zobaczył 2 stówy na tacy to mu oczy z orbit wyszły :szok:
i powiedział :
Panie Boże WIELKI zapłać ukłonił się i poszedł :-D:-D:-D
ale miałam bekę z niego normalnie do końca mszy .:-D:-D:-D
Aguśka ,ale to do chrztu potrzebny jest akt małżeństwa ,a do Komunii to chyba już nie ,a przynajmniej od nas nic nie chciał .:no:

Ja dwoje dzieci chrzciłam "w grzechu" bo tylko słub cywilny i ŻADNYCH problemów nie było.
Szwagier swoje dzieci chrzcił duże (starsza miała 9 lat mlodsza 7) i też ksiądz problemów nie robił.i Kasy nie wołał.
Tak jak u As, co łaska.
Kurde blaszka...Znowu deprecha mnie dopada :-(
As cudności tworzysz!!!

hej

Ja tez dopiero wstałam..kawa.sniadanie...

Bodzia no i super ksiadz..
ja wogole iuwazam ze co dziesiaty jest z powołania,reszta to.......grrr..

reklama
Ja zaraz po Lolka, na poczte wysłac lale na charytatywny jarmark....
W sobote mam gości :-)
Koleżanka z forumz rodzinką :-)
Będą naleśniki na pikantnie i prosty makowiec :-)

Do góry