reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Hej kobitki!

Witam nowe mamuśki :-)
Nas choróbsko prawie już opuściło,ale nie było ciekawie,bo malutkiej do zapalenia płuc dołączyło jeszcze oskrzeli i pediatra na wszelki zostawiła skierowanie do szpitala,ale już jest o niebo lepiej,jeszcze pokasłuje trochę,kończymy już antybiotyk i dzielnie kontynuujemy inhalacje.Wczoraj była lekarka i była zaskoczona poprawą,powiedziała,że spodziewała się nas w szpitalu(miała dyżur dzień po wizycie u nas).We wtorek znów ma przyjść na kontrolę i zobaczymy.
Poza tym jakoś leci,A.jeszcze w domu,ale niedługo wybywa.
Ogólnie smutno jest,bo zima nie odpuszcza,gdyby nie te moje zabawea dzieciaki to bym w depreche chętnie wpadła.Mam dość i nie jestem jedyna pewnie.
Super cudeńka dziewczyny tworzycie :biggrin2:
As,skąd Ty bierzesz czas na dzierganie z małym dzieckiem w domu?
Jeśli chodzi o tą tragedie w rodzinie to nawet nie skomentuję,bo brak słów z żalu............

Bodzinka,świetna ta torba,naprawdę!

Przeczytałam wszystkie Wasze posty i byłam pewna,że zapamiętam na co miałam odpisać i się przeliczyłam....
aha Amaliee,pochwalisz się suknią,gdy już ją zakupisz,nie?
Lecę na cyca teraz.dać małej cyca znaczy się ;-)

dobryy

Ja z kawa porannie.....

aguska czy ty sie wysypiasz??? amtko ja do 10 moglabym,,ale zawsze mnie ktos obudzi,,to tel...to domofon..grrr
no i wstałam....

As trzymaj sie dzisiaj ty i twoja rodzina:(///

Ostatnia edycja:
Hej!
Wpadam się przywitać, bo mam chwilkę czasu. Zajrzę do Was dopiero we wtorek, bo jutro czasu nie znajdę. Zaprosiłam teściów na obiad i małym muszę się nacieszyć, bo dziś od dziadków go odebrałam. Strasznie się za nim stęskniłam przez te dwa dni :-).
Spokojnego wieczoru!

reklama
Witam poniedziałkowo
Koralikowa ja to śpioch zawsze byłam jednak to sie zmieniło odkąd mam Bartka:-DI tak jakiś czas temu nawet wstałam o 8 ale teraz znowu mu sie poprzestawiało(chyba już na wiosnę)i wstaje po 6:dry:
Fanta naciesz sie młodym udanego rodzinnego obiadu

Mały dziś zostaje ze mna w domu bo jest przeziębiony troszke pokasłuje no i ma katar więc nie ma co ryzykować.W środe musi iść bo ja mam wizyte umówioną u lekarza więc myślę że dwa dni w domu i będzie mu lepiej:tak:

Do góry