reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Buunny i u nas takie realia,,dziwia sie ze ludzie wyjezdzaja,ze dzieci sie malo rodzi,,no bo jak tu w Pl dobrze zyc,utrzymac prace..no nie da sie....

reklama
Hejka babeczki. witam nowe mamy.

Aguska zdrowia dla Bartka.

ja jutro ide do szpitala z mlodszym. mam nadzieje ze nas przyjmą, zrobią co mają zrobić i bedzie z głowy.

bunny wspolczuje relacji z rodzicami. ja bym nie wyrobila chyba.. uczulona jestem na takie pouczanie.
I gratulacje drugiego dzieciątka. Moj mlodszy tez powstał podczas urlopu malza jak pracował w Niemczech.

Bunny,też myślę,że z rodziną gorzej niż samej z dziećmi,ja siedzę sama z dwójką,co drugi miesiąc,bo mąż też wyjeżdża na kontrakty.Łatwo nie jest,ale jakoś daję rady. Ale zimnica dzisiaj!Połowa marca,a tu taki ziąb :-\ Idę w końcu te ciacho robić,wcześniej nie dałam rady,bo Matylda było strasznie marudna i mało spała.Nie wspomnę o kolejnej nieprzespanej nocce.Jejku!Kiedy ja się wyśpię?!

Uffff kupiliśmy obraczki :) Obrączki, obrączki ślubne, biżuteria ślubna - Obrączki

Ogólnie to jakis taki młyn u nas. Dni leca szybko. Młody zadowolony bo chodzi do przedszkola. CHociaz juz po 2 dniach smarkał :/ masakra... Co tam ze zimno, dzieciaki coziennie na dwór łażą.

U nas w nocy -16 ;)
śliczne
bardzo dobrze ,że dzieci na dwór wychodzą ,bo tak powinno być ,a niestety rzadko się zdarza....

Hej Mamuśki dołączam do klubu Mamy siedzące w domu z dziećmi :)
witaj

BunnyCukino witaj rozgość się napisz nam może coś więcej o sobie;-)

Mój mały już śpi dał się ładnie posmarować nie drapie się nie gorączkuje po prostu póki co super przechodzi tę ospę
U nas mróz za oknem oj ta wiosna nie chce do nas przyjść:sorry:
początek ospy zwykle jest łagodny ,a potem to różnie :baffled:
Zdrówka dla małego

witam wszystkich
Młody ma katar i coś mu zalega na gardełku. Apetyt mu dopisuje tylko jest lekko marudny więc nie jest źle. Mały obecnie śpi więc szukam pracy.
witaj

Renia a co z Oskarem się dzieje na jakiś zabieg z nim idziesz?
u nas 4 dzień ospy i jest krótko mówiąc masakra jest coraz gorzej:-:)sorry2:

zdrówka

U nas weekend lekko zwariowany ,ale udany .
Odcięłam się prawie zupełnie od neta i dobrze mi z tym .
Karolcia powoli zaczyna raczkować ,więc też wszystko na dobrej drodze .
Jak się ogarnę to wrzucę film jak mała raczkuje ,a tymczasem kilka fotek

Załączniki

• DSC_0018.jpg
    DSC_0018.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 40
  • DSC_0029.jpg
    DSC_0029.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 36
  • DSC_0037.jpg
    DSC_0037.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 40
  • DSC_0040.jpg
    DSC_0040.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 42
  • DSC_0042.jpg
    DSC_0042.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 40
  • DSC_0051.jpg
    DSC_0051.jpg
    13,8 KB · Wyświetleń: 36
hej

As Karolcia super,,jak ona sie zmienia,,no masiakra..super,ze zaczyna brykac...

Renia na co do spzitala??
a
guska matko wspolczuje tej ospy...

Amaliee też mam połączenie białego i żółtego złota bo nie wiedziałam na jakie się zdecydować :)

U ja jutro z Oliwią idę do lekarza bo w zeszłym tygodniu w zgięciu łokcia na jednej rączce zrobiło się jej paskudztwo. Jakaś krostka ze strupem i wygląda na to jakby to się roznosiło. Bo dzisiaj jest już tego całkiem spora gromadka :( A w następną niedzielę miałyśmy iść na basen i pewnie nic z tego nie wyjdzie :/

U nas okropnie zimno niby tylko -2 ale strasznie wieje.

Weekend mieliśmy pracowity byliśmy "ekipą remontową" z Oliwią na czele i pomagaliśmy siostrze mojej przygotować pokój dla maleństwa :)

Witajcie Mamuśki,
EKOMAMA jest ciężko ale trzeba zacisnąć zęby i siedzieć cicho na d..pie jak nie ma innego wyjścia.

Mamuśki mam taki problem mojemu syniowi schodzi skóra pomiędzy palcami u nóg. myje dokładnie wycieram a i tak co jakiś czas to wraca nie wiem czy to może wina ciapów może niewystarczająco oddychają? Czy miała któraś z was taki problem i jak sobie z tym radzić?

reklama
Bunny,wydaje mi się,że może to być wina za ciepłych papci lub butów,które nie przepuszczają powietrza i stopy nie oddychają,odparzyły się.Może spróbuj zasypywać buty mąką ziemniaczaną lub pudrem dla dzieci,a w domu stopy smarować sudokremem.Ewentualnie możesz zapytać w aptece o jakąś maść,na pewno coś doradzą. Jestem padnięta,jak co wieczór.Nie mogę się doczekać kiedy A.wróci to sobie trochę odpocznę no i posiedzę wieczorami,bo już mam dość chodzenia spać z kurami. Dobrej nocki.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry