reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam poweekendowo ... :-) pogoda wstrętna a co do majówki to my siedzimy w domu oczywiście, chcieliśmy pojechać do dziadków ale dalej przeglądu nie mamy więc za duże ryzyko :-( w dodatku komunia w niedzielę, portret już prawie skończony, do tego kupiliśmy chrześniaczce zegarek (oczywiście nie typowy komunijny bo to straszny badziew ;-) )

Jak wam się podobają ?

Zdjęcie0407.jpgZdjęcie0408.jpg(Zdjęcie zegarka w okropnej jakości no ale chyba coś tam widać ;-) )

I jeszcze jeden majowy bociek :-)

Zdjęcie0409.jpg

Załączniki

• Zdjęcie0407.jpg
    Zdjęcie0407.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 59
  • Zdjęcie0408.jpg
    Zdjęcie0408.jpg
    37,8 KB · Wyświetleń: 53
  • Zdjęcie0408.jpg
    Zdjęcie0408.jpg
    37,8 KB · Wyświetleń: 60
  • Zdjęcie0409.jpg
    Zdjęcie0409.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 53
reklama
Kasia śliczne !!!

My też w domku siedzimy w majówkę .

Witanko .
Dopiero teraz znalazłam chwilkę ,by do was zajrzeć ,choć kompa włączyłam już z godzinę temu .;-)
Młoda śpi po spacerku i wizycie u babci.
Zakupy też zrobione i obiad podszykowany ,więc już luzik.
Zaraz muszę po Kubusia do szkoły jechać i o biedronkę zachaczyć ,bo teściowa jakies drobiazgi chciała .;-)
To tyle w planach na dziś ,a co w międzyczasie wyskoczy to się okaże .

Muszę pochwalić swoje dziecię .
Wyszłyśmy na spacer o 9 z minutami ,a wróciłyśmy ok. 11 .15 i pampers był suchutki .
Posadziłam małą na nocnik ,a ona weschnęła tylko i zrobiła mega siusiu ,po czym kazała bić brawo i sama wstała z nocnika :szok::szok::szok: oczywiście trzymając się sofy ,ale SAMA a to najważniejsze ,że pomocy nie chce .Odpycha rączkami i sama chce wszystko robić .

Kupiłam wczoraj zjeźdżalnię jako ostatni prezent urodzinkowy dla Karolinki i jest mega szał .
Widać ,że się boi ,trzęsie się jak galaretka ,ale odpycha się nogą i zjeżdża trzymając mnie za palec :-D:-D:-D

No bystra bestia z niej się robi ,oj bystra :-D:-D:-D:-D

miłego dnia dziewczynki

czesc :)

As U nas O zjezdzalnie dostal na 2 urodzinby. No prezent byl trafiony, dziecka nie bylo :)
Teraz dostali trampoline. W niedziele im kupilismy.w nocy po prac Ł im rozlozył.. i w poniedzielk F na zajecia SI nie pojechal. stwierd,ze nie moze.. bo musi sie wyskakac :D wczoraj łącznie 5 dzieci byla u nas. I taka cisza ze az dziwne. normalnie to by dom rozniesli albo by sie pobili, bo nudno. a tak cisza, spokoj.. tylko czasami ktorys po pic przyjdzie :D

po za tym u nas nawet fajnie. pogoda dopisuje, od dzis wolne od szkoly F ma, O tez zostaje w niedziele na komunie jedziemy, Ł walczy z ogrodkiem. ja mam @ wiec powiedzialam ze na pewno nie bede z lopatą smigac, a czekac tydzien tez nie bede. Ma jaja to niech mi fizycznie pokaze co to znaczy facet :)
do tego z kwiatuszkami sie bawie :). co raz nowy skalniaczek, coś doloeze, coś zabiore..

O jeszcze spi.. jest 8.40.. normalnie to on wstaje o 6.30.-7.00 :D

No i szlag może człowieka trafić ... Nataniel nie dostał się do przedszkola :-( ... byliśmy u pani dyrektor i oczywiście pisałam odwołanie, ale widzę że lista nieprzyjętych jest tak samo długa jak przyjętych :-( ....

W koncu cos ruszylo tu:-p
Kasia a do jakiego przedszkola chcialas go wyslac?u nas np prawie pewnie jest ze dzieci urodzone od wrzesnia maja mniejsze szanse na dostanie sie do przedszkola bo idac od 1 wrzesnia nie maja ukonczonych 3 lat, kilka moich kolezanek planuje dzieci ale tak zeby urodzily sie najpozniej do sierpnia zeby latwiej bylo z przedszkolem. Ale z tego co wiem w prywatnym u nas bez roznicy czy dziecko ma juz 3 ukonczone idac do przedszkola

reklama
hej

kasia a podali powod??
bo w przedszkoalch jest selekcja,czy rodzice pracuja,jesli jedno nie to juz lipa...spada w dol podanie...i wogole..wiem,,bo kiedys taka selekcje robilam...grr.porazka te ich momtywy itp itd...

Do góry