reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Bry!
Wpadam się przywitać.
Wpadam raz na jakiś czas zobaczyć co tam u Was :-).
Aguska, jak jest pogoda to zawsze wywiewa :-D co roku to samo.
Justa, jak zawsze w krzakach :-D:-D
Kasia-matiy, zdrówka dla syna!
Ameliee, ale Ci sąsiedzi nockę urozmaicili :-D, współczuję.
Asiulka, zdrówko kochana! Oby wszystko szybko przeszło i byś mogła wrócić do pracy.
Ja brykam brać się za obiad :-). Cały dzień dziś tyłkiem siedzę, pogoda brzydka, po południu do teścia na imieniny lecimy. Od jutra za naukę się biorę, bo weekend ostatnie egzaminy na uczelni. W niedzielę po egzaminach wypad na wakacje :-).
Żyć nie umierać :-p.
Dudek mój coś dziś ospały chodzi, myślałam już że coś mu dolega jednak na szczęście nie :-).
Miłego dnia dziewczyny!

reklama
Ok, rozwiązałam problemy z przesyłem (okazało się że mam uszkodzony jeden z portów USB) więc załączam fotki Natanielka w stroju kotka :-) dodam oczywiście że tych kategorii było bardzo dużo więc i pierwszych miejsc też było dużo ;-) ... ale moim zdaniem w konkursach dla dzieciaków powinny być tylko nagrody a nie dzielenie na pierwsze czy kolejne miejsca

Zdjęcie0486.jpgZdjęcie0488.jpgZdjęcie0493.jpgZdjęcie0501.jpg

Załączniki

• Zdjęcie0486.jpg
    Zdjęcie0486.jpg
    43,9 KB · Wyświetleń: 50
  • Zdjęcie0488.jpg
    Zdjęcie0488.jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 52
  • Zdjęcie0493.jpg
    Zdjęcie0493.jpg
    37,9 KB · Wyświetleń: 64
  • Zdjęcie0501.jpg
    Zdjęcie0501.jpg
    44,4 KB · Wyświetleń: 58
Fanta ;-):-D W cieniu, pod listkami.... w ten upał ... ;-)
Powodzenia na egzaminach ! No i szalej kochana na urlopie !;-)

kasia-matiy tak jak piszesz, między dziećmi nie powinno być rywalizacji. :tak: To raczej głupia rywalizacja między rodzicami.:dry:
Bardzo, bardzo ślicznego masz kociaka. :-)
Aguś i u mnie straszny skwar. :tak: Do tego basen nam zamknęli, nie ma się gdzie ochłodzić.:dry:
Amaliee i co z tymi sasiadami? Doszłaś już kto z kim i dlaczego? :-D
Asiulka byłaś już w tym roku w Brodach? Jak woda? Można zażywać kąpieli? Dzieciaki ciągną do Iłży na zamek i na lody, ale czasu nie ma na razie by jechać.

Hej laski.

Upał,upał,upał :-)

Dziś miałam u Emilka w szkole zakończenie roku.
Takie nieoficjalne,bo Pani nasza jedzie na rehabilitację,
i tak wyszło.
Dostaliśmy świadectwo,dyplomy,i super kronikę na pamiątkę,
ze zdjęciami i filmikami z całego roku szkolnego.
Emil dostał otwartą drogę do pierwszej klasy,
ale my zostawiamy go w zerówce.

Justa,my nie jeździmy na Brody,
za daleko mi,tymbardziej że mam dwa zalewy u nas pod nosem.

A Wy daleko macie na brody ?

Dziewuszki kochane.
Mam prośbę,czy mogłabym Was prosić o pomoc,
chodzi mi o głosy.
Mojej znajomej córka stara się o europejski staż w Brukseli ,
i trzeba glosować na facebooku.
będę bardzo wdzięczna.

SYLWIA NOWAK

https://apps.facebook.com/eurostaz-app/?fb_source=bookmark_apps&ref=bookmarks&count=0&fb_bmpos=2_0

Ja bliżej Brody mam.;-) Ale tam zawsze chmara ludzi. :dry: Nad Zalew (y) też jeździmy, ale wtedy to zwykle wyjeżdżamy dość wcześnie z całodzienną wałówką.
W zeszłym roku glównie jeździliśmy pod Białobrzegi , nad Pilicę. Tam łąka, cisza, spokój...Po trawce , pod lasem biegają koniki, można kajakiem na spływ popłynąć. Fajnie.:tak:

Witajcie, czytam na biezaco ale lenia mam i sie nie odzywalam:zawstydzona/y:od 2 tyg Bartek zaczal przesypiac noce, dzis wstal o 7.30;-)
Koralikowa
gratulacje;-)juz jakis czas temu widzialam ze piszesz na grudniowkach:-p

reklama
heja

asiulka dzieki
a
nula sledzisz mnie.nunu:-D....

Ja z ranca sobie nogi poopalałam,,znowu sauna,,moj wybył,ale to nic npowego...nie odcial pepowiny hmmm/...

Teraz jakis obiadek,,ale nie wiem co....a mam chec na fryty,heee
Mam chrzesniaka siory tez,wiec hclopcy sie bawia i kloca zarazem...

kasiu super synek kotek:))))

Do góry