reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domu. Nowy początek!

reklama
Witam nowe mamusie

Jak chodzi o kosmetyki to my uzywamy Bübchen i wg nas sa super.Za to pampersy uzywamy babylove i chusteczki tak samo babylove

Padam juz dzis na pyszczek.Strasznie ciezki dzien.Mam nadzieje ze dziewczyny dadza jutro pospac chociaz do 8

U mnie mlody poszedł na drzemkę☺ od rana kazał sobie niemowlaki włączyć ma teraz szał na dzidziusie☺ koniec końców chwilę popatrzył a najbardziej zainteresowala się Marianna jak rosną zeby, jak dzieci widzą, że się kolor oczu zmienia☺ nie mogłam jej oderwać☺

Ja pije kawke jeszcze w spokoju, ogarnelam kuchnie po sniadaniu mojego i zaraz szykuje nam sniadanie. Mloda ma dzisiaj melodie do spania i jeszcze spi o dziwo w swoim lozku. Ale zaraz u nas 10ta wiec bede ja budzic. Zreszta Julka chodzi mi spac po 22, bo szybciej to sie nie da, tysiace razy ja przestawiałąm i nic, a normalnie wstaje przed 9 w dzien nei spi odkad skonczyla 18 miesiecy. Zastanawiam sie czy lozko nie jest obsikane :) Zazwyczaj 3 lub 5 budzi sie na siku i przychodzi juz do nas do wyrka. A odnosnie sikania to pieluchy zdjeła jak miała 2 lata a na noc 2 i 8 miesiecy ( przeprowadzilismy sie w marcu tamtego roku na przedmiescia do wiekszego domu z ogrodkiem i od tej pory spi w normalnym łozku a nie lozeczku) Do tej pory z 4 razy moze zesikała łozko, Na szczescie sa podklady pod przescieradlo :)

Ja pije kawke jeszcze w spokoju, ogarnelam kuchnie po sniadaniu mojego i zaraz szykuje nam sniadanie. Mloda ma dzisiaj melodie do spania i jeszcze spi o dziwo w swoim lozku. Ale zaraz u nas 10ta wiec bede ja budzic. Zreszta Julka chodzi mi spac po 22, bo szybciej to sie nie da, tysiace razy ja przestawiałąm i nic, a normalnie wstaje przed 9 w dzien nei spi odkad skonczyla 18 miesiecy. Zastanawiam sie czy lozko nie jest obsikane :) Zazwyczaj 3 lub 5 budzi sie na siku i przychodzi juz do nas do wyrka. A odnosnie sikania to pieluchy zdjeła jak miała 2 lata a na noc 2 i 8 miesiecy ( przeprowadzilismy sie w marcu tamtego roku na przedmiescia do wiekszego domu z ogrodkiem i od tej pory spi w normalnym łozku a nie lozeczku) Do tej pory z 4 razy moze zesikała łozko, Na szczescie sa podklady pod przescieradlo :)
Wow to szybko sie nauczyla ja ze swoim do tej pory wojuje :(,

Wysłane z mojego PSP3505DUO przy użyciu Tapatalka

reklama
Dzien dobry.U mnie znow kiepska pogoda takze ze spaceru nici bo leje o wieje ze glowe chce urwac

Kinga moja corka uwielbia programy medyczne.Chyba po mnie to ma bo mnie dac jakas ksiazke,zagadke medyczna i bede siedziec cale dnie i noce .Jak siadzie to czasem tak sie skupia ze mam wrazenie ze z tego skupienia przestanie oddychac [emoji23]

Do góry