G
goszczaca
Gość
Jest jak jest ot to szara rzeczywistość. Cały czas wszystkiego człowiek sobie odmawia, ja niczego nie potrzebuje itd. Nigdy nie obchodzilam dnia kobiet, alekurka wodna jak ta 30 mi stuknela tak sobie postanowiłam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jest jak jest ot to szara rzeczywistość. Cały czas wszystkiego człowiek sobie odmawia, ja niczego nie potrzebuje itd. Nigdy nie obchodzilam dnia kobiet, alekurka wodna jak ta 30 mi stuknela tak sobie postanowiłam
DokladnieJest jak jest ot to szara rzeczywistość. Cały czas wszystkiego człowiek sobie odmawia, ja niczego nie potrzebuje itd. Nigdy nie obchodzilam dnia kobiet, alekurka wodna jak ta 30 mi stuknela tak sobie postanowiłam![]()
Wow to szybko sie nauczyla ja ze swoim do tej pory wojujeJa pije kawke jeszcze w spokoju, ogarnelam kuchnie po sniadaniu mojego i zaraz szykuje nam sniadanie. Mloda ma dzisiaj melodie do spania i jeszcze spi o dziwo w swoim lozku. Ale zaraz u nas 10ta wiec bede ja budzic. Zreszta Julka chodzi mi spac po 22, bo szybciej to sie nie da, tysiace razy ja przestawiałąm i nic, a normalnie wstaje przed 9 w dzien nei spi odkad skonczyla 18 miesiecy. Zastanawiam sie czy lozko nie jest obsikaneZazwyczaj 3 lub 5 budzi sie na siku i przychodzi juz do nas do wyrka. A odnosnie sikania to pieluchy zdjeła jak miała 2 lata a na noc 2 i 8 miesiecy ( przeprowadzilismy sie w marcu tamtego roku na przedmiescia do wiekszego domu z ogrodkiem i od tej pory spi w normalnym łozku a nie lozeczku) Do tej pory z 4 razy moze zesikała łozko, Na szczescie sa podklady pod przescieradlo
![]()