kA-Mila
Fanka BB :)
friggia ja na g&g czy dba to nawet nowe rzeczy kupuję czasami..
ludzie dostają na prezent itp i potem sprzedają z metkami za pół ceny...
echo jak Ci się nie uda ze szwagrem to pomyśl o kurierze.. nawet jakbyś miała za niego zapłacić więcej to może Ci się opłacać sprowadzić z PL.. Ja kiedyś kupiłam wózek na allegro i poprosiłam faceta żeby mi go wysłał do DK. zapłaciłam coś ok. 120 zł za wielką pakę ok 25 kg... więc wcale nie tak tragicznie..
echo jak Ci się nie uda ze szwagrem to pomyśl o kurierze.. nawet jakbyś miała za niego zapłacić więcej to może Ci się opłacać sprowadzić z PL.. Ja kiedyś kupiłam wózek na allegro i poprosiłam faceta żeby mi go wysłał do DK. zapłaciłam coś ok. 120 zł za wielką pakę ok 25 kg... więc wcale nie tak tragicznie..
jeśli chodzi łóżeczko to ja bym na pewno kupiła to okrągłe jestem w nim zakochana na maxa, a jak sobie coś ubzduram to nie ma takiej siły żeby mi to z głowy wybić 

, jest cudne (od cudnej dunskiej rodzinki z dwoma maluchami), zero rysek, jak nowe. 
Kupił go wczoraj mój Mąż, ale sie ciesze. W koncu rozwiazaly sie problemy zwiazane z moja praca, bede mogla sobie dojezdzać sama. Juuupi;-)