Echo widze znow, ze co lekarz to wyglada to troche inaczej, ja nie mialam robionego wymazu, bo lekarz stwierdzil, ze to juz nie jest praktykowane...
Fajnie z tymi studiami, ja tez sie zastanawialam po Sokratesie nad skonczeniem tutaj, ale ze studiowalam pedagogike to nie bylo takiej mozliwosci (przez to, ze tutaj ped.jest w seminarium a nie na uniwersytecie, czy cos w tym rodzaju), wiec skonczylam licencjat w Polsce, ale moze zrobilabym tu mgr, chociaz teraz to ciezko cokolwiek planowac.
Gratuluje nowego mieszkanka, ale przeprowadzki nie zazdroszcze ;-).
Herbata Moje dodatkowe kg wahaja sie w okolicach 4-5kg, wiec fakt, no ale ja mam swoich wlasnych na tyle duzo, ze dobrze, ze tak wiecej nie przybralam, ale slicznych brzuszkow zawsze zazdroszcze, a dodatkowe kg ciezarnej tylko dodaja urody, wiec nimi sie raczej nie przejmuj :-).
Tusienka gratuluje zlobka, na pewno wszystko bedzie dobrze :-)
Bylam dzis u poloznej, wszytko jest ok. Troche martwilam sie, bo jak wczoraj dopadly mnie skurcze b-h w nocy to trzymaja jak cholera, a w dodatku ten bol krzyza, no ale polozna stwierdzila, ze przy pierwszej ciazy to predzej spodziewa sie dziecka 2 tyg.po niz przed terminem. Mam nadzieje, ze jeszcze maluch poczeka z dwa tygodnie, no ale nie 5!

Powiedzcie mi dziewczyny, bo te skurcze, ktore mam nie sa bolesne, no ale zintesywnialy od wczoraj jak cholera, kiedy mialabym zaczac sie martwic?