maxmama2 synus byl niezla kruszynka i chyba troche nerwow tez straciliscie ale najwazniejsze ,ze jest z wami i zdrowy i cudny.I ponawiam pytanie mb_1 w ktorym tygodniu go urodzilas??
frania wspolczuje zapalenie ucha srodkowego.My tez mielismy ale tylko raz i dostalismy taki rozowy antybiotyk w syropie i juz po 2 dawkach bylo oki a wczesniej to nawet czapki zalozyc nie dawal...Oby wszystko szybko przeszlo
mb_1 ja kupowalam beba czy jakos tak
Kathinka fajowo macie z tymi Wlochami a ja urlop dopiero 18 lipca...no ale zycze milej zabawy i cudnej pogody
happy widze wyjazd bardzo udany byl i super
I nie wiem co dalej napisac...
My wczoraj bylismy w Leoben i szukalam butow dla mlodego.Masakra trzeba mu sandalki czy cos a nic nie ma u nas.Chcialam crocsy ale kicha bo w zeszlym roku mial ostatnia numeracje dziecieca 12-13(29-31) a nastepna to niby mlodziezowka 32-33 ale taka przepasc,ze glowa boli wiec odpada.No i jedyne co znalazlam to powyzej 50 euro jest wybor.Mam z nim problem bo ma dosc duze znamie akurat na zgieciu na wysokosci kostk(ale z przodu)i i tam przechodzi pasek(ten co idzie wokol kostek) wiec musi byc miekki i to nie moga byc pierwsze lepsze buty.Zostaja geoxy albo ecco bo u nas echo sandalkowe...