Beabea
Fanka BB :)
WITAM
No to nas zaskoczylas ta ciaza vici !!!!!
Okazuje sie ze spirala tez nie chroni w 100%.Mam nadzieje ze sie wszystko szczesliwie skonczy i bedziesz sie mogla juz bez stresow cieszyc tym stanem!!
Widoczne grupowe ciaze sie udzielaja
A jak z tym podejrzeniem ciazy bylo,czulas ze cos jest na rzeczy ,czy jakis szosty zmysl sie wlaczyl?
W kazdym badz razie GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Trzymamy kciuki
poziomeczka witaj w klubie,bo i w naszym przypadku nie udalo sie uniknac zarazenia i tak od soboty meczymy sie z coreczka z przeziebieniem-gardlem i katarem,a teraz doszedl kaszel.A lecze sie wlasciwie tylko sposobem domowym czyli czosnkiem,wit.C,miodem itp.
Ja jak ja ,ale szkoda mi malej ,bo katar strasznie jej przeszkadza w spaniu i ssaniu buteki i smoczka,jest marudna.Sama marze sobie w lozku polezec a tu sie nie za bardzo da.Maz zmeczony wraca,jeszcze niedoleczony i tez by chcial....
Echhh na razie niewesolo jest.
No to nas zaskoczylas ta ciaza vici !!!!!
Okazuje sie ze spirala tez nie chroni w 100%.Mam nadzieje ze sie wszystko szczesliwie skonczy i bedziesz sie mogla juz bez stresow cieszyc tym stanem!!Widoczne grupowe ciaze sie udzielaja
A jak z tym podejrzeniem ciazy bylo,czulas ze cos jest na rzeczy ,czy jakis szosty zmysl sie wlaczyl?W kazdym badz razie GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Trzymamy kciuki

poziomeczka witaj w klubie,bo i w naszym przypadku nie udalo sie uniknac zarazenia i tak od soboty meczymy sie z coreczka z przeziebieniem-gardlem i katarem,a teraz doszedl kaszel.A lecze sie wlasciwie tylko sposobem domowym czyli czosnkiem,wit.C,miodem itp.
Ja jak ja ,ale szkoda mi malej ,bo katar strasznie jej przeszkadza w spaniu i ssaniu buteki i smoczka,jest marudna.Sama marze sobie w lozku polezec a tu sie nie za bardzo da.Maz zmeczony wraca,jeszcze niedoleczony i tez by chcial....
Echhh na razie niewesolo jest.
Co sprawielo,ze kupilam test...w sumie maz,jak byl na kursie to w czwartek przy rozmowie dal mi do myslenia i sie smial wlasnie o ciazy.Potem na spokojnie przemyslalam i rzeczywiscie byly pewne symptomy,ze byc moze.Wedliny mi smierdza,wkurza mnie wszystko ale to tak do imentu,okres(w sumie plamienia) byly i sie zmyly.No wiec w piatek kupilam test i wyszedl pozytywny,w niedziele zrobilam 2 i juz bylo raczej pewne.

i pomaga to normalnie medal
teraz w piątek mam ostatnią wizyte u gin tzn badania już chyba nie będzie, wypisze tylko skierowanie do szpitala, a na 10 grudnia do szpitala na kontrole i z tym skierowaniem