Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W Polsce tez bardzo dobrze sie zaklimatyzował...Ale pobyt bardzo szybko minął i trzeba było wrócić do rzeczywiśtosci...
Mam pytanie do mam które zmianiały lekarza pediatrę..A mianowicie chciałam zmienić lekarza mojemu synkowi, tylko nie wiem czy mogę zrobic to po upływie kwartału? czy po trzech miesiącach od ostatniej wizyty(bo i tak słyszałam)
. Dopiero 2 dni przed terminam zaczęłam w desperacji pić herbatkę mającą przyspieszyć akcję, została mi jeszcze cała torba
a jeśli nawet nie - na pewno zadbają o Ciebie należycie i w szpitalu. Może jestem trochę dziwna, ale strasznie nie chciałam do szpitala. Długo, już mając skurcze, byłam jeszcze w domu. A gdy dojechaliśmy do szpitala miałam już 8cm rozwarcia
tak czy siak, bardzo pozytywnie zaskoczyła mnie opieka położnych. Mam nadzieję, że i u Ciebie będzie personel godny zaufania i sprawi, że będziesz się czuła bezpiecznie bez względu na to jak się akcja potoczy. Bez względu na barierę językową. Maleństwo w końcu musi się wydostać