reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy z Austrii

Musze wam napisac, ze jestem juz po porodzie.Wczoraj rano urodzilam, za wczesnie 4 tygodnie. I mala ma troche problem z oddychaniem. Z Hainburga przewiezli na do Mistelbach bo tu jest oddzial dla wczesniakow. Lekarze mowia ze miala zapalenie I troche ciezko jej sie iddycha bo pluca nie sa dobrze rozwiniete ale nie tragicznie. Musi lezec w inkubatorze, dostaje antybiotyk. Kilka dni pewnie tu spedzimy.

reklama
marti nie pomoge w lekarzu bo do Leoben nie bedziesz jezdzila :-D A co do maluszka to co urodzilas?Jak ma na imie ,waga i jak duzy? Jak ty sie czujesz ,napisz nam cos wiecej.

marti_w chodzę z synkiem do pani dr Claudii Theodoropolous-Klein w 16. Bezirku (Liebhartsgasse 32/1, tel 01/4858787). Jest Austryjaczką, mówi dość dobrze po Polsku. Póki co nie mogę złego słowa o niej powiedzieć. Zobaczymy dzisiaj, bo idziemy na nieplanowaną wizytę, Filip chory...

reklama
Dziękuję Vici! Już od 5 na nogach jesteśmy, dużo w nocy się budził z płaczem :( Pewnie to tylko przeziębienie (ma mega katar i mokry kaszel), ale wolę to sprawdzić, bo od wczoraj strasznie za jedno ucho się ciągnie i w stronę tego ucha przechyla główkę. Teraz nie wiem czy to może znowu jakieś zęby się pchają czy zapalenie ucha się szykuje... Z dwojga złego lepiej to pierwsze:(

Do góry