Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a my bralismy slub koscielny 07.07.2007Dwa lata temu wzielismy slub cywilny, w tym roku koscielny (9.09.2009)

Nie oplacaloby sie chyba na taka mala kuchnie. Narazie myslimy tylko o wymianie kuchenki gazowej, bo nasza szwankuje, piekarnik znaczy.
:-(
...ale dzidzia zabrała mnie całą hehe;-)
bo to zima itd
kurde

ale chcieliśmy jechać bo męza brat będzie miał ślub cywilny, wprawdzie to tylko cywilny ale to jedyny brat mojego męza.
). Ale dziewczyny mowie Wam, nie jest latwo... wszyscy dookola nagle sa w ciazy i to tak przypadkiem, nie planowo
. A my przeciez grzecznie juz po slubie, wiec powinno chyba byc latwiej ;-).
, a to wcale nie takie proste (ja mam karnisze, zaluje ze nie te ze szlufkami... czy jak to sie nazywa
). W koncu udalo mi sie zamowic, lacznie z szyciem, ale przy kasie prawie zawal serca dostalam uuu nie mialam pojecia, ze to wszystko takie drogie
. No nic, na mojej liscie nie ma juz tak duzo rzeczy, wiec da sie wytrzymac.
No oczywiscie musicie wyliczyc tak, aby podczas urlopu byly dni plodne, bo tak to i tak nic nie wyjdzie, nawet na urlopie
Ale bez cisnienia, spokojnie, dajcie sobie duzo czasu, w dni plodne ladnie sie pokochajcie i polezcie w lozeczku. Napewno sie uda! Wiesz, my mielismy to szczescie, ze szybko nam sie udalo. Niektore pary potrzebuja porpostu wiecej czasu, kazdy ma swoj rytm. A happy, powiedz, ile wy juz sie staracie? i czy te staranka sa takie z wyliczaniem dni plodnych, ew. testami owulacyjnymi, czy raczej takie locker bardziej te starania? Jak nie chcesz tu pisac to napisz na naszym zamknietym. Ja w kazdym razie trzymam wielkie kciukasy. Napewno nasze inne dziewczyny tez! I nie nakrecajcie sie za duzo! Bo to tylko przeszkadza a nie wspiera! BEDZIE DOBRZE!! Jesli mieszkasz w Wiedniu i jestes juz w tak zaawansowanej ciazy to napewno zapisalas sie juz na Wäschepaket w MAG11.Tam powinnas dostac taka teczke, gdzie jest wszystko napisane. Jesli nie to napisz w ktorym mieszkasz Bezirku to wysle ci adres Magistratu, do ktorego powinnas sie udac.Mam pytanie, gdzie sie rejstruje dziecko po narodzinach???