reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Austrii

reklama
happy, musisz przy odpowiedzi wcisnac "Zaawansowana edycja".
Tak, jezdze do Sopronu ale nie tak regularnie. Ja jezdze przewaznie z mezem, on tez sobie funduje masaz i czesto tez kosmetyczke, tzn. czysczenie glownie.
Wlasnie mamy zamiar jechac 21-go, przed porodem musze sie jeszcze troche dac rozpiescic.... Potrzebuje w szeczegolnosci pedicure!!!!:-D bo niestety nie moge sobie juz sama zrobic:baffled:
Kuruj sie happy, bo takie infekcje tez niedobre przy starankach!

frania, nie widze nigdzie Twoich zdjec, gdzie je dodalas...? No twoja mala trzyma sie bardzo swojego terminu widze! :-)
chcialabym pojsc na taniec brzucha w srode, ale nie wiem czy dam rade, moje stopy to bulki! :shocked2:
Dam znac.

ja tez musze wam dodac moj brzuchol...
jest juz wielki

ja dzis robie generalne pranie rzeczy malej, w miedzyczasie pisze prace na seminarium, mailuje z mezem i wymyslam, co mam dzis na obiad ugotowac.
:confused:

nooo, brzuchol jak sie patrzy! :-D
ja tez mam juz taki, hihi

ale widze, ze tez nie masz ani jednego rozstepu. My z tych szczesliwych :tak: Ciekawe jak bedzie po porodzie :confused:

Hej
DZIEWCZYNKI WSZYSTKIEGO NAJ Z OKAZJI NASZEGO SWIETA;ZEBYSMY BYLY BARDZIEJ ROZPIESZCZANE I DOCENIANEPRZEZ NASZE POLOWKI I ZAWSZE PIEKNE I ZDROWE BYLY!!!!!!!!!!!!

Kurcze,ja tez nigdzie nie widze fotek Frani
Ale mi sie nic nie chce ,ratunku! A ostatnio maly tak mnie jakos uciska ze mi sie zle oddycha,jakos tak nie moge pelnego oddechu wziazc,czyzby sie glowka obrocil w dol,bo i tam czuje taki dyskomfort...

Beabea, a to mozliwe. Ale cos szybko sie przekrecil...
Ale lepiej wczesneij niz w ogole.

Moja mala przekrecila sie ok 32-go tygodnia.

Jezu, mi sie tez nic nie chce! a juz najmniej mi sie chce uczyc...

a frani zdjecia sa w jej profilu

Witam kochaniutkie i tez w ten dzien zycze wszystkiego naj naj.
I my w sobote na zakupy wybylismy,do Graz pojechalismy i w sumie okazalo sie,ze tylko hulajnoge na 2 kolkach lanych kupilismy i nic wiecej a plany takie byly...W koncu wyladowalismy w Leoben i tam zakupy dokonczylismy.Upatrzylam juz kiecke na komunie na kwiecien ale teraz nigdzie nie ma rozmiaru w sklepach a obskoczylam juz 4 H&M ...musze w necie jeszcze poszukac bo wymiekam powoli.W kocu mi sie cos spodobalo a rozm brak :-(
Co do zaawansowanej edycji to najszybciej tam przerzuca jak sie 2 razy kliknie na odp(ale to jz chyba pisalam,albo chcialam)
Happy udanego urlopu zycze i zdrowka
Frania tylko czekac na info o tobie i maluszku :-)A i wyslalam tez zapa do zamknietej grupy zaakceptuj i tam mozesz tez fotki wrzucic :-)
Beabea,Poziomeczka buziaki dla was :-)

Ai moj humor troche lepszy,nie wiem czym spowodowany ale zawsze to poprawa heheh

reklama
Czesc kobitki!!!
Dzis od rana mam dobry humor:-):-D:-), ide na gimnastyke dla ciezarnych,
ha jeszcze dam rade:-D, sama w to nie wierze!!!
Wczoraj dzwonila do mnie kolezanka, biedulka od rana w bolach i dopiero o 22:30 dali jej jakies
znieczulenie:no::sorry2:(rozwarcia nie miala, a skurcze tak), ciekawe co tam u niej dzis,
ale nie chce jej budzic niech odpoczywa, moze pozniej da znac.
beabea No szybciutko sie obrucilo ;-)ale to dobrze.
poziomeczka Co do rozstepow to niby na brzuchu, piersiach i posladkach nie mam ale mam w dziwnym
miejscu!!!
(w krocz, niby takie male i nie widac ale sa:dry::dry::confused:), dziwne co nie?!
vici Tez mam 2 komunie nawet!!! (siostr dzieci) Tylko w maju, mysle ze moja waga do maja to sie
jeszcze bardzo zmieni;-);-);-)tez juz bym sie chetnie w jakas seksi kiecke wcisla!!!

Do góry