Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Wow, karolask, zazdroszczę Ci tego czesania super!
Aniatka, a czujecie się pewnie w tańcu? My tak średnio pewnie się przed weselem czuliśmy i przygotowaliśmy sobie taki naturalnie wyglądający układ - polecam, wyszło fajnie i mało stresujaco
Tak suknia juz jest. A co do tanca to lubimy razem tanczyc i nie jest sztywno jak czasem to tancza. Takze mysle ze moze tez tak zatanczymy bo nie ma czasu na nauke
Ja wczoraj odebralam plecak od miasta. Zawartosc taka sobie ale za to plecak sie przyda jak bede malego w chuscie nosic. Zastanawiam sie czy chodzic do Mag11 (w 11 Bez.) na spotkania mam z dziecmi... zawsze jest tez jakas lekarka to bylabym spokojniejsza... a pytan pewnie bedzie mnostwo :-) Macie jakies doswiadczenia?
Dziewczyny a czy wasze dzieciaki lubią siedziec w chuscie??? Tak zastanawiam sie czy jak do pl pojedziemy to czy nie kupic. Bo u nas tylko rece i rece. ;(
Happy niedziekuje ☺mam tylko nadzieje ze wszystko siw uda
Aniatka, u mnie Maja chustę polubiła dopiero po jakimś czasie, a dokładnie to po tym, jak ją wzięłam w chuście na spacer - miała interesujące widoki i była zachwycona. Ale na początku okazywała spore niezadowolenie już po kilku minutach, aż mi było trochę przykro czasami Za to teraz już chustę lubi i może w niej długo wytrzymać - chyba dłużej niż ja, bo mnie po 2 godzinach już bolą plery - kupiłam chustę kółkową, więc jest poręczna i szybka w zakładaniu, ale z drugiej strony na jedno ramię tylko. Teraz bym chyba się skusiła na taką prawdziwą do motania.
Anitaka chustę polecam zwłaszcza dla takich klocuszków jak nasze
Moja miała mały bunt w 2gim miesiącu, ale jej przeszło na BabyExpo wytrzymała 1,5h i zasnęła ładnie, a miałam wózek w bagażniku na wszelki, bo pierwszy raz tak długo. Na początku może być ciężko, ale warto Ja już wypatrzyłam drugą czekam tylko, aż się pojawi używana bo nowej się boje