reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Austrii

A to bylo na probe tyylko ;) a przewaznie jest kangur :) tak elafoni. Jak opanuje wszystko to kupimy cos ladniejszego i nie paski ;) no lucja tez siedzi ladnie w chuscie. Obawialam sie ze za duza jest i nie bedzie chciala. A jak a upaly??? NosisZ karola??;)

reklama
Anitaka staram się nie nosić jak jest gorąco, bo leje się z nas obu. Chyba, że w domu. Dzisiaj całe szczęście chłodniej było i wracaliśmy do domu z Laurą w samym pampersie i w chuście, bo nie dała się wsadzić do wózka. Przy każdej próbie odrazu wrzask...całe szczęście dużo cienia było i tramwaj szybko podjechał

uploadfromtaptalk1466960659182.jpg
uploadfromtaptalk1466960689726.jpg

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Załączniki

• uploadfromtaptalk1466960659182.jpg
    uploadfromtaptalk1466960659182.jpg
    42,4 KB · Wyświetleń: 144
  • uploadfromtaptalk1466960689726.jpg
    uploadfromtaptalk1466960689726.jpg
    57,2 KB · Wyświetleń: 148
Ciesze się, że się zaraziłaś, a Łucja wygląda na mega zadowoloną :)
Potem będzie żakardowa, później jakaś domieszka, kółkowa i kolejne bo ładne i mięciutkie :D przepadniesz jak ja. Już poluje na 3cią hihihi, a nosidło już idzie pocztą...

Hehe to my jak się jej znudzi to spacerujemy już od jakiegoś czasu tak...
uploadfromtaptalk1466961013651.jpg

Załączniki

• uploadfromtaptalk1466961013651.jpg
    uploadfromtaptalk1466961013651.jpg
    65,1 KB · Wyświetleń: 141
Hehe on ma swoje widzimisie, ja mam swoje :D ale wie, że nie będę przesadzać. Po dzisiejszej akcji z wrzaskiem stwierdził, że musi się nauczyć motać [emoji14]

reklama
Ladne zdjecia :-)

U nas dzis zaklejone oczko :-( wlasciwie od poczatku maly ma z tym problem ale dzis jest wyjatkowo zle... Co wytrzemy (Kochsalzloesung) to zaraz znow tego pelno i oko sklejone. Wlasnie zakropilam wlasnym mleczkiem... Mam nadzieje ze to nie jest infekcja... Czemu takie rzeczy zawsze w niedziele sie dzieja..

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry