reklama

Mamy z Austrii

reklama
Ja tez farbowalam cala ciaze :)
Co do laktatorow to ja zakupilam elektryczny z lovi i bylam bardzo zadowolona z tym ze mi sie wogole nie przydal wiec wstrzymalabym sie z zakupem do porodu, najlepiej chyba wyporzyczyc ze szpitala :)
Co do sterylizatorow moim zdaniem zbedny wydatek ja wyparzalam wrzatkiem i bylo ok zreszta moze sie okazac ze butelki nie przydadza ci sie za bardzo jak chcesz kp :)

Eh ratunku moje dziecko wogole ostatnio nie chce spac ani w dzien ani w nocy :(
Jak wy usypiacie swoje dzieci?
Od kilku tygodni mamy taki problem ale od kilku dni to jest tragedia sil juz brak :( mala spala by tylko przy cycu.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Moja mala to juz jak taka zmeczona to czasem poplacze i albo sie musi przytulic i zasypia albo wychodzimy wtedy na spacer . jesli nie jest goraco...bo pierwszy raz idzie spac 12- 13 a potem tak 16-17. Jesli jest goraco to w domu sie polozymy. Choc to mala wiercipięta i rzuca sie po lozku i złosci. Czasem potrzeba zeby zaspala troche pokolysac albo zasypia przy jedzeniu ale to juz musi byc zmeczona baaaardzo;) zwykle tak jest po wieczirneh kąpieli...butla i spi :)
A ci do sterylizatorow to tak jak ola. Wrzątek... I butelki czysciutkie ;)

Jak to bylo male to tak ladnie spala myslalam ze jak bedzie starsza to bedzie jeszcze lepiej a tu prosze :(
Dzisiaj w nocy obudzila sie o 1 i sobie gadala do 3 nad ranem.
Pobudka o 6 i standardowo jest zmierzla bo jest nie wyspana.
Z kad dzieci tyle energi biora to ja nie wiem[emoji14]

To u nas ciezko Zosie wieczorem uspac , zajmuje ostatnio to okolo godziny no i kilka razy w nocy sie budzi ale teraz jest gorzej przechodzi bardzo silny lek separacyjny i nawet siku wyjsc nie moge bo wisk, a ja sama bo M na weekendy przyjezdza bo.pracuje, podobno taki lek mija okolo 9-10 miesiaca , ja zwariuje

Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Bubcia a mala spi sama czy z toba? To widze ze u Cb podobnie jak u mnie.
Tylko ze u mnie mala zasypia przy piersi spi ladnie ok 4h a potem sie zaczyna horror bo wisiala by tylko na cycu. W dzien to juz wogole katastrofa spi na spacerze w domu spi ale malo a wiadomo jak sie nie wyspi to jest zmierzla. Ucze ja ze piers jest tylko do jedzenia nie do zasypiania i spania przy niej bo za chwile to nic nie zrobie. Ale jest to strasznie ciezkie :/
A ty zosie karmisz jeszcze piersia?

Ola tak tak ja caly czas tylko piersia, u nas sa tez takie okresy, ze mala cala noc na cycku wisi bo jak.zabiore to sie budzi ale teraz jest w miare spoko, moze sprobuj czopki viburcol? Duzo osob mi polecalo, to sa czopki homeopatyczne takie troche uspokajajaco przeciwbolowe i przy zebach tez sa spoko

Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Ola u mnie tez jest gadanie jak sieprzebudzi. Codziennie tak o 2 w nocy ale ja przysypiam i ona czasem nawet di czwartej tak lezy dopoki sie nie znudzi i nie zacznie plakac. Dzis w lozeczku od 1 spac nie chciala. Wzielam lucje na lozko i spala. Obudzila sie przed 6 godzine polezala i dalej spala

reklama
Eh czyli nie tylko ja mam cycowego potworka ;)
No jak sie nic nie zmieni to sprobuje czopkow moze lepiej przespi noc.
Probowalam ja smoczkiem oszukac ale ona nie nauczona bo nigdy nie podowalam i za cholere nie chce.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry