reklama

Mamy z Austrii

reklama
Ola w dzien Zosia w raczej codziennie ma 2 maks 3 drzemki i przewaznie jedna dluzsza okolo1,5 godziny i dwie krotsze ew jedna ok2 godziny i pozniej tylko jedna, roznie ale w dzien w miare spi , w nocy tragedia
ja wiem ze ta kaszka nie pomoze ale wszystkim sie ratuje
a teraz juz spi bo przewaznie okolo 19-20 zasypia , czasami jak w dzin malo pospi to o 18 a wstaje 6-7

Wiesz co roznie je. Przewaznie robie 120 bo czasem nawet i to mi zostawi. Jak zje mniej niz 120 to pozniej dam 150 i czasem zje wtedy wszystko. Wczoraj np jadla o 17 no i to bylo 90 to na wieczorem dalam jej 180 i zjadla wszystko jak nigdy.jakbym policzyla ile wylewam czasem to dobrych kilka butelek by sie uzbieralo. Ale u łucji to ja nie wyczuje ile zje ;)

Jej to moja to żarłok jest hehe. Chociaż przy tych upałach to też niechce jeść za dużo.
Ale wcześniej to 900 na dobę jadła. Teraz jakieś 800ml [emoji14]
Kurde 7dmy miesiąc minął muszę ją zważyć, jak tylko znajdę wagę w tym rabanie :D

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

No u nas tez jak goraco to zbytnio jesc nie chce ale wtedy czesto w nocy budzi sie raz nawet zjadla o 1 po 2 sie obudzila placz byl. Nic nie pomoglo to butelke zrobilam zjadla i spala do 6 ;) takze roznie to u nas ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry