reklama

Mamy z Austrii

Slyszalyscie o firmie Silit? Widzialam w necie w Mömaxie i sie zastanawiam czy sie wogole fatygowac, zeby sprawdzic czy faktycznie na indukcje ... na moim Tefalu pisalo ze sie nadaje i dupa bo jednak nie...

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

reklama
Jeśli mają oznaczenie, to powinny działać. Nam nasze stare garnki nie działały na indukcji mimo oznaczenia, ale to dlatego, że kilka lat gotowaliśmy w nich na gazie, a to jednak odkształca dno i wtedy na indukcji już mogą niestety nie działać... Może tak samo jest z Twoim Tefalem? Kupiliśmy nową patelnię Tefal z oznaczeniem indukcji i działa bez zarzutu. Garnki kupiliśmy w Mömax albo Möbelix, za 4 sztuki + 4 pokrywki jakoś 65€ i też działają :)

Dzięki Vixen :) no to muszę się pofatygować, żeby sprawdzić czy jest spiralnka nabita, bo na opakowaniu to wszystko napiszą :/
To jeszcze jakieś sztućce do zmywary :D ale serio takie co nie zardzewieją. Kupiliśmy kiedyś w Möbelixie jakiś set za 30€ za 24 szt. i po roku do kosza...

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

U nas noc tragedia, Zosia sie budzila co godzine , ciejawe czy kiedys przyjdzie taki dzien , ze chociaz 5 godzin pod rzad przespie , chyba bym byla tak wyspana, ze nie wiedzialabym co z energia robic

Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Karola my jakis rok temu kupilismy sztucce w mobelixie przecenione byly jakos na 40€ i sa super do zmywarki idealne ogolnie ladnie sie prezentuja jakoscia przypominaja gerlacha takze polecam. Garnki tez kupowalismy w mobelixie jakos za 50€ i jest fajnie wszystko z nimi ok tylko do zmywarki sie nie nadaja. I stare garnki emaliowane rowniez dzialaja na indukcji bo mam 2 :) trzeba patrzec na oznaczenia.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Karolask87 no to prawda, chociaż teraz to chyba większość garnków już na indukcję robią, też najpierw szukałam online i czytałam w opisie czy na pewno jest indukcja.

Co do sztućców to my mamy jeden komplet co kupiła nam moja mama na przeprowadzkę do Austrii, czyli mają już 5 lat, a drugi komplet dostaliśmy na ślub, czyli mają już 4 lata, myte non stop w zmywarce i nic się nie dzieje, a wcale nie są z wyższej półki cenowej :)
Karolask bardzo chętnie bym Ci sprawdziła, ale nie ma nas w At :( próbowałam znaleźć je online, ale nie widzę... Nazwa dwuczłonowa, coś jakby imię i nazwisko, John albo Jack, coś w ten deseń :P

Bubcia współczuję takiej nocki :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry