Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Super Ola [emoji106][emoji106] sorki, ale totalnie wyleciało mi z głowy, żeby spytać męża o nazwisko tego pana co nam projektował [emoji33] na 100% Michal i nazwisko coś na K, ale widzę, że i tak niepotrzebne super, no jednak ogromna różnica jest między 4 a 12 tys € [emoji33][emoji33]
Karolask87 no a jak, przecież na urlopie macierzyńskim się leży i pachnie [emoji23][emoji23][emoji23]
Hej chyba się źle zrozumieliśmy nie chodziło mi o macierzyński tylko o wyjazdy, zwiedzanie itp zwykle urlopowanie chociaż jeśli chodzi o wyjazd do pl to czarno widzę to wypoczywanie" tu tego, tu tamtego odwiedzić...
Anitaka my właśnie też z tego względu wybieramy pichling
Ps na wizycie w szpitalu trafiłam na polskiego anestezjologia na całe szczęście . Bardzo mi fajnie wytłumaczył co i jak ze znieczulenieM bo wcześniej zielonaz byłam w tym temacie
Wiem wiem tylko dziewczyny coś tu źle zinterpretowaly wszystko ok trochę stresu było ale jakoś przeżyłam na USG Pan mi powiedział że mała niecałe 3,5 kg waży a tydzień wcześniej gin podała 600g mniej także nie wiem czy aż tyle przybrała na wadze w ciągu tygodnia czy poprostu te pomiary są niedokladne z serduszkiem wszystko ok, tym razem badanie odbyło się bez przymusowego telepania brzuchem dzień przed terminem tj 12 sierpnia mam kontrolną wizytę. Narazie nic się nie dzieje a ja już z miesiąc temu panikowalam ze już już i będę rodzic hehe :