Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Asiafizjo karola ma racje z tymi papierami z polski to bedzie troche problem znajomi strasznie dlugo czekali na decyzje rodzinnego i na reszte papierow z pl.Jezeli masz mozliwosc urodzic w Austrii to polecam porod tu ominiesz donoszenia papierkow z pl i opieka w austrii nie do porownania z opieka w pl.
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
rozumiemAsiafizjo karola ma racje z tymi papierami z polski to bedzie troche problem znajomi strasznie dlugo czekali na decyzje rodzinnego i na reszte papierow z pl.Jezeli masz mozliwosc urodzic w Austrii to polecam porod tu ominiesz donoszenia papierkow z pl i opieka w austrii nie do porownania z opieka w pl.
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Asiafizjo ja potrzebowałam negatywną decyzje odnośnie zasiłku rodzinnego z Regionalnego Ośrodka Polityki Społecznej (ROPS), tam niestety trzeba wypełnić troche papierków a na decyzję czeka się czasami nawet 2 miesiące
To chyba z tych całych nerwów. Troszkę zrzuciłam, ale mam "wypasione" ramiona i udka. Oliver ładnie ciągnie pierś, więc mam nadzieję, że ściągnie nadmiar z matki
I powiem Wam, że ja za nią to bym maksymalnie dała 5... My chcemy kuchnię w stylu angielskim, jak nam w ubiegłym roku krzyknęli 20 tysięcy za formę L z wyspą, to nam kopary opadły. W Polsce za połowę tego nam kuchnię marzeń zrobią. Nowoczesne kuchnie często są w promocji, a te ich "landhausstil" ceny mają z kosmosu. Pociągniemy jeszcze z rok lub dwa na starej i jak się odkujemy to zamówimy nową. Wcześniej tylko lodówkę musimy dużą kupić, bo ta pierdółka w zabudowie to dla kawalera chyba, a nie rodziny z dwójką dzieci. Jak drzwi otwieram, to się prawie na mnie rzeczy sypią.