Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Happy prze kochany wygląda na aniołka [emoji14]
Kiedy jest jakieś następne spotkanie w tym Centrum? Może też się wybiorę z Laurą. Są tam jakieś starsze dzieciaki też??
Karolask nie pamietam w jakie dni ale prawie codziennie jest lekarka i albo doratczyni laktacyjna albo ktos inny... mozna za darmo isc na konsultacje, wazenie itd. A spotkania grupowe tez maja tylko nie pamietam w jakie dni. To centrum jest obok Merkurmarkt w Mautner Markhof.
Karola spodenki super szkoda ze ja nie odziedziczylam umiejetnosci szycia po babci[emoji14]
Hapyy malutki jest prze slodki
Aniolek
U nas ostatnie 3 dni to horror mala nie spi w dzien wogole max 30min nie musze mowic jaka jest marudna. Mamy straszne problemy z zasypianiem jak nigdy.
Karola super gaciorki
Happy maluch slodki
Moja Łucja wczoraj sama sie podniosla jak lezala na poduszce...i siedziala bez zadnego oparcia
Ale tylko raz sie podniosla. Pozniej probowala i nie udawalo jej sie. dzis dzien lenia miala
Karolask sorki powiadomienia mi siadly i dopiero przeczytalam. Juz odp masz:-)
Wybywam i nie wiem jak z netem bedzie w razie co wracam w pierwszym tyg wrzesnia...
Kochani, pytanie kieruję szczególnie do mam które rodziły niedawno... Czy dla dziecka zaraz po porodzie lub w czasie pobytu wykonują badanie grupy krwi? i Skąd pobierają krew . Dziękuję za wiadomość