reklama

Mamy z Austrii

1471528622325.jpg

Moj maly misiu :-)

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1471528622325.jpg
    1471528622325.jpg
    49,7 KB · Wyświetleń: 226
reklama
Happy prze kochany :) wygląda na aniołka [emoji14]
Kiedy jest jakieś następne spotkanie w tym Centrum? Może też się wybiorę z Laurą. Są tam jakieś starsze dzieciaki też??

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Karolask nie pamietam w jakie dni ale prawie codziennie jest lekarka i albo doratczyni laktacyjna albo ktos inny... mozna za darmo isc na konsultacje, wazenie itd. A spotkania grupowe tez maja tylko nie pamietam w jakie dni. To centrum jest obok Merkurmarkt w Mautner Markhof.

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Karola spodenki super :) szkoda ze ja nie odziedziczylam umiejetnosci szycia po babci[emoji14]

Hapyy malutki jest prze slodki :)
Aniolek :)

U nas ostatnie 3 dni to horror mala nie spi w dzien wogole max 30min nie musze mowic jaka jest marudna. Mamy straszne problemy z zasypianiem jak nigdy.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Karola super gaciorki ;)
Happy maluch slodki:)
Moja Łucja wczoraj sama sie podniosla jak lezala na poduszce...i siedziala bez zadnego oparcia
Ale tylko raz sie podniosla. Pozniej probowala i nie udawalo jej sie. ;) dzis dzien lenia miala ;)

Kochani, pytanie kieruję szczególnie do mam które rodziły niedawno... Czy dla dziecka zaraz po porodzie lub w czasie pobytu wykonują badanie grupy krwi? i Skąd pobierają krew . Dziękuję za wiadomość

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry