reklama

Dziewczyny ja tez to zauwazylam, masakra...moj maz sie ze mnie smial ze zmyslalm, ale powiedzialam mu ze dziewczyny na forum tez to pisza. i znalezlismy w necie ze rzeczywiscie bylo.
Mitten in Wien: Erneut Erdbeben in Wien - KURIER.at

Mitten in Wien: Erneut Erdbeben in Wien - KURIER.at
Beabea
Fanka BB :)
Ale jaja,a ja nic a nic nie czulam Z 23 bez jestem.Musialo byc niezle uczucie,co?
 Z 23 bez jestem.Musialo byc niezle uczucie,co?

Z 23 bez jestem.Musialo byc niezle uczucie,co?
 Z 23 bez jestem.Musialo byc niezle uczucie,co?vici
mama Victor´a & Raphael`a
Witam z rana 
Widze temacik wstrzasowy no ladnie macie w tym Wiedniu
 no ladnie macie w tym Wiedniu 

Widze temacik wstrzasowy
Vixen, wizytę zaliczam do udanych Jakoś dałam sobie radę w rejestracji, chociaż bałam się niesamowicie
 Jakoś dałam sobie radę w rejestracji, chociaż bałam się niesamowicie Pani Dr była bardzo miła, ale rzeczywiście czuje się taki niedosyt, bo wizyta przebiega dosyć szybko no i często posiłkuje się ona językiem niemieckim, chciałaby chyba powiedzieć to po polsku, ale brakuje jej czasami słów. Ale w sumie zadałam jej wszystki pytania jakie chciałam, z tym że bardziej liczyłam że może wyśle nas na jakieś badania. Ale chyba szukam niepotrzebnie jakiś chorób, więc już nie będę się zamartwiać.
 Pani Dr była bardzo miła, ale rzeczywiście czuje się taki niedosyt, bo wizyta przebiega dosyć szybko no i często posiłkuje się ona językiem niemieckim, chciałaby chyba powiedzieć to po polsku, ale brakuje jej czasami słów. Ale w sumie zadałam jej wszystki pytania jakie chciałam, z tym że bardziej liczyłam że może wyśle nas na jakieś badania. Ale chyba szukam niepotrzebnie jakiś chorób, więc już nie będę się zamartwiać.

marti_w
Fanka BB :)
Kapelutek_a w ktorym tygodniu jestes? Jak sie czujesz?

vici
mama Victor´a & Raphael`a
marti oczekujace mamuie tez sa :-) tu mamy mieszanke mam juz z wiekszymi maluchami,mam mniejszych dzieci a takze noworodkow,kobiety w ciazy a takze starajace sie :-) 
Ja juz mam blizej jak dalej a po suwaczku widze ,ze ty w polowie :-) Mi zostalo 8 tyg jeju jak ten czas leci

Ja juz mam blizej jak dalej a po suwaczku widze ,ze ty w polowie :-) Mi zostalo 8 tyg jeju jak ten czas leci

kapelutek
Zaangażowana w BB
marti_w ja dopiero w 13 tygodniu jestem :-) już się nie mogę doczekać Maleństwa...:-)

kapelutek
Zaangażowana w BB
marti_w no i teraz czuje się już dobrze. Strasznie mnie rwie co chwilę w podbrzuszu... ale wymioty i i inne najgorsze dolegliwości już za mną... zostały zawroty głowy i ciągłe zmęczenie :-)

reklama

kapelutek
Zaangażowana w BB
Dziś miałam niemiłą przygodę, która nie wiem jak się zakończy...
Poszłam wcześnie rano do mojej lekarki by przedłużyć zwolnienie...a tu na drzwiach informacja, że z powodu choroby... zamknięte
Bez żadnej daty itd.
Nie wiem co robić, bo do dziś mam zwolnienie i od jutra musiałabym pójść do pracy... a to mi się nie uśmiecha...
po południu idę do innego lekarza...może on mi wystawi zwolnienie...
Sama nie wiem...

Poszłam wcześnie rano do mojej lekarki by przedłużyć zwolnienie...a tu na drzwiach informacja, że z powodu choroby... zamknięte
Bez żadnej daty itd.
Nie wiem co robić, bo do dziś mam zwolnienie i od jutra musiałabym pójść do pracy... a to mi się nie uśmiecha...
po południu idę do innego lekarza...może on mi wystawi zwolnienie...
Sama nie wiem...

Ostatnia edycja: