reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Austrii

Tak mozna byc mimo testow negatywnych.Ja bym radzila sie jednak umowic na wizyte.A jak z innymi objawami??piersi nabrzmiale,nudnosci,nerwy??Jest cos co moze swiadczyc o ciazy??Nawet mycie zebow moze byc malo przyjemne;-)

Piersi ja przed @, ale to u mnie normalne, czyli nic nadzwyczajnego..., czasem pokluje jajnik i poboli brzuch jak na @, ale potem przestanie, a z nerwami to juz gorzej... ale ja zwsze PMS okropne mialam wiec to tez pewnie normalne. Moze winna cysta, chociaz jak do tej pory to one pojawialy sie i znikaly i nie mialy wplywu na dlugosc cyklu. :confused: Ah... Ide posprzatac, zajac glowe czyms innym... a jak do poniedzialku nic nie przyjdzie to zadzwonie do ginka.

reklama
a jak do poniedzialku nic nie przyjdzie to zadzwonie do ginka.

no to happy79, dzis chyba czas do ginka, co? czy cos sie pojawilo w miedzyczasie? To czekanie jest naprawde okropne. Kobieta chcialaby wiedziec juz natychmiast a tak szybko to nie idzie.... Trzymamy kciuki!

Ja dzisiaj kolejny - ale i ostatni tydzien nauki zaczynam!
Jeszcze tylko do soboty i mam wolne!!!
Oby wytrzymac, bo juz jestem u kresu sil!

W czwartek i pt. mialam taki bol glowy, ze nie bylam w stanie duzo zrobic... Troche jestem wiec do tylu, ale dam rade!

Pozdrawiam dziewczynki!
p.s. vici, nie widze tego watku o wakacjach, czy urlopach....

Dziendobry :-)
Wczoraj wyszalal sie maly na sankach a ja caly weeckend umieralam.Gardlo mnie tak bolalo,ze az na uszy siadlo...do tego katar doszedl masakra byla.Tantum werde,miod i wygrzanie sie chyba pomoglo bo dzis juz ze mna lepiej.A w sobote z mega katarem stalam w kuchni i pierogi robilam ruskie :-D mezusiowi sie zachcialo i obiecal,ze zajmie sie caly dzien malym to zrobilam.
Poziomeczka w grupie nie widzisz watku??A wogole jakies tematy tam widzicie??
Happy79czekamy na info czy pojawila sie @ czy idziesz do gina??A i do grupy zaproszenie poszlo :-)

Ależ mnie tu dawno nie było, chyba nie nadrobie zaległości, widze jakieś zaproszenia (nie wiem o co chodzi :szok: )
Siedziałam nad książkami, musiałam napisać prace licencjacką, do tego mojej czarodziejce ida zębole, mamy już 6 zębów, więc pisałam w dzień, w noc, w dzień, w noc, kiedy tylko sie dało,
no i kupe scenariuszy, ojjjjjjjjj masakra, i w sumie dalej cos trzeba sie uczyc

dziewczyny a w jakich wy bezirkach mieszkacie??:confused:
pozdrawiam was serdecznie

ooo! to widze, ze z kolezanka mozemy sobie rece podac! Jest juz nas dwie, uczyce sie!
Rozumiem Cie doskonale i lacze sie w bolu, ja wlasnie tez w srodku sesji!

Ja mieszkam w 21. Bezirku.

vici, ja widze tylko Mamy z Austrii, Pora do kuchni i lekarze nianie.

czesc dziewczeta!

znwou jakas cisza.... a tak dobrze nam juz szlo....
:tak:

ciekawe czy bede nadal taka atywna na forum jak moja malutka juz przyjdzie na swiat, hihi :cool2:
Dzis mam pierwszy w tym tygodniu egzamin, potem jutro, po jutrze i w sobote.
ojojojoj, jak ja to wszystko dam rade.....

poza tym mam straszne zadyszki i ciezko mi ogolnie... ach....

reklama
Witam :-)
Ja jak zwykle na posterunku ;-)
Poziomeczka pewnie ciezka no poczatku bedzie co zagladac ale mam nadziej,nie zapomnisz o nas :-)
Aleksix no widze zauczona jestes ale i przerwe trzeba nieraz robic

U nas dzis cudnie,uwielbiam taka zime.W miera cieplo i do tego sniezek pruszy.Z rana spacerek zaliczylam(jak zwykle zreszta z sunia) i auto odsniezylam sobie moze popoludniu nim pojade.Jak jest slisko wole jezdzic z napedem na 4 kola i z abs i esp a nie autem co to nic nie ma :-/ i tylko je odsniezam...Przez to wszystko mezus jezdzi rowerem do pracy albo piechotka ;-)

Do góry