edyta01
Czekamy na czwarty cud
Pinka fajne suwaczki,teraz bede wiedziala w jakim wieku masz dzieciaczki ;-)
U nas primary jest dla dzieci ktore nie ukonczyly 12 roku zycia,czyli moj najstarszy syn bedzie uczyl sie w tej szkole ostatni rok,a teraz jest w roku 6-tym ...w przyszlym roku bedzie chodzil do secondary school (to tak jak gimnazjum w PL) ale dzieciaczki szybko rosna i po tym widac jak sie czlowiek starzeje
Sorki ze tak ucieklam bez slowa ale maz przyjechal do domku,i oswiadczyl ze telefon mu wypadl i szybka pekla ,no to pojechalismy zopytac o koszt naprawy no i dostalam szoku,krzykneli £450
.To ja mam 2 telefony nowe w cenie szybki
no ale pewnie zrobie mu prezet i pojade mu kupic nowy,bo widze ze sie zalamal ta strata :-(
Taraz czekam na moje sloneczka,maly sie bawi a jak bylismy na spacerku to nie chcial wracac do domu.. a ja pije zasluzona kawke
U nas primary jest dla dzieci ktore nie ukonczyly 12 roku zycia,czyli moj najstarszy syn bedzie uczyl sie w tej szkole ostatni rok,a teraz jest w roku 6-tym ...w przyszlym roku bedzie chodzil do secondary school (to tak jak gimnazjum w PL) ale dzieciaczki szybko rosna i po tym widac jak sie czlowiek starzeje

Sorki ze tak ucieklam bez slowa ale maz przyjechal do domku,i oswiadczyl ze telefon mu wypadl i szybka pekla ,no to pojechalismy zopytac o koszt naprawy no i dostalam szoku,krzykneli £450
.To ja mam 2 telefony nowe w cenie szybki
no ale pewnie zrobie mu prezet i pojade mu kupic nowy,bo widze ze sie zalamal ta strata :-(Taraz czekam na moje sloneczka,maly sie bawi a jak bylismy na spacerku to nie chcial wracac do domu.. a ja pije zasluzona kawke

pozatym jak dziecko idzie do szkoly to trzeba przedstawic paszport dziecka a nie dowod osobisty wiec jednak paszport jest lepszy...wiesz gdyby paszport byl wyrabiany tylko dla malego to pewnie by mi go do domu przyslali,ale ja i starszaki musimy odebrac je osobiscie,wiec mi to nie robi roznicy bo i tak musze tam pojechac drugi raz ;-)