edyta01
Czekamy na czwarty cud
Pinka jak moi chlopcy szli do szkoly to musialam dac im akt urodzenia wraz z paszportem,moze teraz sie cos zmienilo i paszportu nie trzeba pokazywac ale o tym przekonam sie jak bede musiala zapisac malego do szkoly ;-)
Jesli chodzi o paszporty to zrobili teraz fajnie bo nie trzeba z maluszkiem jezdzic co roku na wymiane,bo to troszke bylo uciazliwe ,najbardziej dla tych co nie mieszkaja w Londynie .
My juz po spacerku,maly sie bawi,ja zrobilam sobie kawke i czekam na dzieciaczki z obiadem jak przyjda to zjemy sobie razem...
Jesli chodzi o paszporty to zrobili teraz fajnie bo nie trzeba z maluszkiem jezdzic co roku na wymiane,bo to troszke bylo uciazliwe ,najbardziej dla tych co nie mieszkaja w Londynie .
My juz po spacerku,maly sie bawi,ja zrobilam sobie kawke i czekam na dzieciaczki z obiadem jak przyjda to zjemy sobie razem...
to az mi się niedobrze zrobiło afuuuuuuuuu

Taka malutka, że plecak od niej większy, ledwo ma siłę wejść pod górkę, jak do szkoły idziemy, ale ile ona ma zapału
:-)
wiec mam cicha nadzieje ze moje dziecko dostanie sie do niej ,ale o tym dowiemy sie dopiero po egzaminach na koniec roku takze jeszcze sporo czasu zostalo,zdziwilo mnie to ze takie aplikacje z wyborem szkoly trzeba skladac do 31pazdziernika...troszke inaczej niz w PL ale juz zaaplikowane i teraz trzeba cierpliwie czekac :-)
nic mi sie nie chce ani gotowac ani sprzątać marzy mi sie spanieeeeeeeeeee
a jeszcze 23 mam sesje ciążową i wypadało by sie do niej przygotować ,ale jakos zebrac sie nie mogę znając siebie będę to robiła na ostatnią minutę
szok normalnie...........mówi mi ze ona woli sie w szkole wszytskiego nauczyc zeby w domu miec czas wolny na bajki