reklama

Mamy z Bath, Bristol i okolic

hej Kobietki:-)

Pinka o ubrankach dla chłopców to nie wspominaj nawet:wściekła/y:wszystko ciemne i nijakie, jakby chłopcy w zielonym albo pomarańczowym chodzić nie mogli, dobrze że jedna Babcia w stanach siedzi to mamy kilka ubranek "wyjściowych" bo ja już zrezygnowałam, kupuję tylko dresy i tak od kiedy Szczepcio zaczął sam chodzić i jeść więkość rzeczy trafi do śmieci bo już nawet na szmatki się nie nada;-) to chyba dla mnie główny argument za tym by mieć córeczkę:-D

Alex super, że się odezwałaś. Rozpakowywania teraz to Ci serdecznie współczuję a na chłopów nic nie poradzisz niestety. Ja gdybym mojego Męża na tak długo zostawiła a jeszcze jakieś remonty miałyby się odbyć to bym mu chyba profesjonalną sprzątaczkę kazała zatrudnić;-)

Ja dziś w humorze średnim, w nocy gwałtowne spotkanie z muszką tak więc dopiero o 2 zasnęłam a dziś pogoda jaka jest to widać i młody od rana jęczy tak, że najchętniej bym go za drzwi wystawiła, dobrze że ma przy tym jakiś instynkt samozachowaczy i co jakiś czas przychodzi żeby się przytulić i dać buzi bo inaczej mogło by się bez ofiar nie obyć.
Mam tylko nadzieję, że może później się rozjaśni to się wybierzemy do Cardiff, dziś w zatoce jakiś faestiwal chyba

reklama
Czesc dziewczynki

U nas pogoda calkiem ladna ,dzisiaj dzieciaczki maja ostatni dzien wakacji co mnie cieszy ,no i seriale sie zaczna,bedzie na czym oko zawiesic :-p

Magda_z_uk Gratuluje syneczka ,no wiedzialam ze sie Wam uda ;-)

Szczebiotka wspolczuje bliskich spotkan z kibelkiem,ja w ostatniej ciazy mialam takie mdlosci ze zyc sie odechciewalo,cale szczescie nie trwalo to dlugo bo ok miesiaca pozniej wszystko bylo si :tak:

Ostatnia edycja:
czesc

umieram @@@@ sie przyplątała masakra normalnie rozwali mi kręgosłup a dzis sporo prania bo ładna pooda wiec trzeba wykorzysrac Tesciowa z siostrą wczoraj poleciały ,ale za to znajomi wpadli po poludniu i znów jedzonko trzeba było zrobić takze nie odpoczełam............
Alex- witaj spowrotem ....nieźle ztym remontem ja bym chyba swego chłopa udusiła:-D
szczebiotka- jak to mówia dobry pawik nie jest zły mnie z młodym miotało do 8 miesiąca raz po raz....:eek:

Edyta a ty juz bylas na tych badaniach czy nie????

:tak:o juz sie wyprało spadam wywiesic i nastepne wrzucic..........

Hej dziewczyny, moze bedziecie w stanie mi pomoc przesylajac wiadosc Na
Priv. Myslimy I przeprowadzce z Maidstone w okolice Bristolu. Poniewaz Maz jest instruktor nauki jazdy jestesmy flexible. A ze oczelujemy drugiego dziecko chcielibsmy wiekszy Dom tu za 3 sypialnie £1200 funtow.
Szukamy okolic spokojnych, z Infant lub primary school ktora ma outstanding report. Bardzo bede wdzieczna za wszelkie info

Ostatnia edycja:
PINKA25 bylam na badaniach w poprzednim cyklu,ale kazano mi je powtorzyc jeszcze raz bo testosteron wyszedl za wysoki i w czwartek pobierali mi krew do badania,dzwonilam dzisiaj do przychodni i moje wyniki juz sa ale babeczka sie na nich nie zna i nie wiedziala jak ma je zinterpretowac,takze jutro od godz 8;00 bede wisiec na telefonie i zobaczymy czy dostane sie do swojego lekarza ...
Wiem co przezywasz z @@@ u mnie juz prawie koncowka,o ile to koncowka mozna nazwac przez te plamienia,no ale moze juz niedlugo i sie ich pozbede ?!!

Joanna_Z Witaj moje dzieciaczki chodza do primary school i jest calkiem fajnie,szkola jak kazda inna ,nauczyciele mili,spokojna okolica,dyrektor przeuroczy,pomocny...pod koniec roku szkolnego widzialam go z grupka dzieciaczkow jak jedli lody w lodziarni i to w czasie szkoly :-p mysle ze szkola cieszy sie duzym powodzeniem,my czekalismy na przyjecie moich chlopcow ( z racji przeprowadzki ) ok 2 miesiecy .szkola jest nowa bo wybudowana w zeszlym roku takze grzyba i tych innych nie ma ;-)
a to stronka szkoly ,jesli chcesz to sobie ja obejrzyj

Cieszaca sie dobra opinia jest tez szkola St.Barnabas Primary School...Oldland Common
Byla jeszcze jedna szkola ale musze sobie przypomniec ktora
;-)mam nadzieje ze troche pomoglam ze szkola //

A nas dzisiaj podkusilo i sprzedalismy merivke i kupilismy mondeo...w czwartek jedziemy do Londynu,takze bedzie mozna przetestowac nasz nowy zakup :cool2:

Ostatnia edycja:
hello

u nas szaro i deszczowo dopiero o 16:00 ma słonce wyjsc moja niunia poszła do szkoły a ja zamiast sie cieszyc to mam doła i tęsknie za nią:sorry::-(masakra przyzwyczaiłam sie do wspólnych sniadan z kawką inką a teraz jem sama;-( ehhhhhh

Edyta- w takim razie trzymam kciuki zeby na 9 miesiecy z @ była cisza.............

a swoja drogą nie wiem kto to wymyslił ze po porodach miesiączki są łagodniejsze bo mnie wszystko boli 2 razy mocniej a najbardziej kręgosłup masakra normalnie!!!!!!!!!!

Pinka a twoja niunia poszla do 1 klasy ? Z czasem bedzie coraz lepiej,jak wroci zadowolona ze szkoly to humorek sie Tobie poprawi ;-) choc ja sama nie wiem jak zniose rozlake z malym ,jak pojdzie do szkoly...oj ciezko bedzie :sorry:

Ciaza to pewnie bedzie ale dopiero po leczeniu,najpierw musze sie naprawic :-p

Edyta 1y to chyba pierwsza klasa nie?? bo wcześniej chodziła do reception:tak: pewnie masz racje po tygodniu sie przyzwyczaje:tak:a jak młody pojdzie do szkoly to tez bedę smętna chodzić.... na szczescie ma jeszcze troszkę czasu,,,

w takim razie naprawiaj sie szybko i do dzieła;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry