reklama

Mamy z Bath, Bristol i okolic

Dzień dobry niedzielnie

U nas dziś od rana słoneczko więc mam nadzieję, że i u Was pogoda dopisuje.
Pinka życzę udanej zabawy, na stole będę pyszności, pogoda dopiduję więc w sumie nie wyobrażam sobie by miało być inaczej

My wczoraj intensywny dzień a wieczorem taki ból głowy mnie dopadł, że nie mogłam się ruszyć. Całe szczęście miałam pomoc przy Szczepku więc jakoś udało mi się przetrwać. Wyspałam się i dziś czuję się o niebo lepiej

Życzę Wam super dnia Kobietki

reklama
czesc dziewczyny :)
u nas deszczowo wiec siedzimy w domu
Edyta witaj :)i trzymam kciuki &&&
Magda i jak tam chlopiec czy dziewczynka &&
Szczebiotka fajna dzidzia ciesze sie ze wszystko ok :)
Pinka i jak przyjecie udane i wszystkiego najlepszego dla corci :)
a i mialam powiedziec ze tez robilam ostatnio kopytka tylko z sosikiem ;)
milego dnia :)

Ostatnia edycja:
hej Kobietki co tu taka cisza ostatnio???
Magda liczyłam, że już jakieś wieści będą, no nic uzbrajam się w cierpliwość;-)
Pinka chyba miała bardzo udaną impreze albo tak Jej się dzieciaczki w kość dały, że jeszcze do siebie dochodzi.
Alex a Ty jeszcze w drodze czy już dotarłaś szczęśliwie do Bath?
Monika u nas całe szczęście lało z przerwami, trochę chłodnawo i wiało ale jak tylko słoneczko wyszło wyrwaliśmy się na spacer 2godziny, minus że chyba Synek miał za dużo wrażeń bo zasnąć nie mógł, a był tak zmęczony, że obstawiałam, że padnie "jak kawka" skończyło się zaś na tym, że usnął 20min temu i to ze mną obok łóżeczka
Mąż nocki robi więc ja na etacie samotnej matki w związku z czym też padam więc zaraz kąpanko i łóżko. Dobrej nocki Wam życzę a jutro samym przyjemności:-)

hej :)
szczebiotka u nas na szczescie o 16 sie rozchmurzylo i moglismy wyjsc na spacerek :)
Maja od 3 dni nie ma drzemek nie wiem czy juz tak zostanie czy jeszcze drzemki wroca plus tego jest taki ze o 20 juz smacznie spi
wlasnie alex.nkita meldowac sie ;)
milego dnia :)

czesc laseczki

ja dzis w pracy wiec bedę miala wiecej czasu na bb ;-) imprezka mega udana goscie jak zwykle zadowoleni....siedzieli do 23:00 ale tylko do 23 bo tesciowa z siostra przyjechała i wszyscy dyskretnie sie zmyli normalnie zabawili by do 1-2 w nocy jak zawsze....pogoda ogolnie dopisała dzieciaki poszalały i wybawiły sie na zamku.....baby poplotkowały a chłopy wieczorem zaczeli sobie drinkowac............skutek nie jeden umierał na drugi dzien... ha ha

poźniej wrzuce wam focie a teraz lece cos zjesc buziaki kochane chyba ze macie fb?? bo tam wrzucilam juz foty

Cześć dziewczyny:-)

My dziś z mężem obchodzimy rocznicę ślubu, no i świętujemy wczorajszy news, czyli wiadomość, że będziemy mieli synka:-)
Oczywiście babka się asekurowała, że nie na 100%, bo tego to ona obiecać nie może, ale długo nie sprawdzała, właściwie od razu padło, że chłopiec. Strasznie się cieszymy. Teraz się wybieram ok 26 tygodnia na usg 4d i mam nadzieję, że siurek nie odpadnie:baffled:

Przepraszam za brak odzewu, ale przed usg straciłam jasność myślenia i nie byłam w stanie wszystkiego ogarnąć, a wczoraj tak wiele osób wciąż dzwoniło, że nie nadążałam:sorry2:

Dziś jeszcze dzień odpoczynku, a już jutro trza się brać za robotę, czyli wysprzątać chałupkę. Idę teraz do moich szkrabów.
Pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie:happy2:

Pinka ja mam fb, chętnie obejrzę fotki, już wysłam Ci zaproszenie;-)
Super, że imprezka taka udana:-)

Magda jeszcze raz wielkie gratulacje z powodu Syneczka, może to śmiesznie zabrzmi bo Szczepcio dopiero moim pierwszym dzieckiem jest ale też starsznie chciałam synka, dlatego rozumiem Cię dobrze i tym bardziej kibicowałam:-)
Oswajaj się teraz spokojnie ze swoim szczęściem i wszystkiego naj lepszego z okazji Rocznicy:-)

hello

melduję sie z pracy ;-) jutro tesciowa ze swoją siostra juz wracają wiec wszystko wróci do normalnosci;-))) powiem wam ze ja juz nie umiem zyc z kims jeszcze:szok: normalnie jak bym miała zamieszkac z tesciową albo mamą to bym chyba ocipiała:tak:

Rano wpadłam jeszcze do H&M kupic małej sweterki do szkoły i zobaczyłam ze mają sliczna kolekcje dziewczęcą czego o chłopcach powiedziec nie mogę :baffled: normalnie nic mi sie dla tego mojego synia nie podoba a jak juz cos mi wpadnie w oko to albo rozmiaru nie ma albo cena taka ze za głowę sie chwytam....

Magda- superowe wiesci i zapewniam cię ze siusiak juz nie odpadnie;P

ALEX- to chyba nie moze dojsc do siebie po powrocie ja też tak mam....

dzis wracam i sprzątam chatę!!!!!!!! zbliża sie @ ha ha ha wiec i ja szaleje:-D

reklama
Hello :-)

Ja na szybkensa tylko zameldowac, ze zyje i mam sie dobrze. Przyjechalismy w niedziele 26-go po poludniu ale nie mialam na nic czasu, dopiero dzis po raz pierwszy wysiegnelam kompa :wściekła/y: Jutro odwoze na lotnicho mame, odlatuje o 7:30 wiec moze wieczorkiem uda mi sie do Was zajrzec. Roboty mam full , bo szanowny malzonek przeprowadzil remont podczas naszego niepobytu i wiecie co sie tu dzieje, bo oczywiscie nie mial czasu w ciagu 4 miesiecy, zrobil to w ostatni dzien a czesc jeszcze nieskonczona.....:no::wściekła/y::angry:
Z Sopotu stracilam lacznosc, bo internet mateczki padl i tyle. Przyslali nowy modem ale karta w nim nie dzialala i wiadomix....
Buzka :cool2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry