reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Ja się melduję, że jutro przyjdę do Lister Parku.
Miałam iść pieszko, pomimo dużej odległości (ja mam 40 minut - sprawdziłam), dla zdrowia, ale byłam dziś dwa razy w mieście na pieszo i mam dość. Jutro się buntuję i jadę autobusem. Będę już o 11. Mam nadzieję, że nie będzie takiego tłoku jak w niedzielę.
Strasznie jestem zmęczona tym łażeniem dzisiaj.

reklama
ROKSANA-ja tez jakos bede o 11:-)zeby mi Dawid troche pospal:tak:a w tygodniu malo raczej jest ludzi wiec bedzie spoko:-)

AGNIESZKAUK-oj ja lubie ruskie:-)a nikt u nas ich nie robi,mama zawsze robi z kapusta albo z miesem:tak:ale te tez lubie:-D:-D
A w tej pierogarni to ceny jakies w miare??i swieze tam sa te prdukty??bo ja jak przejezdzalam ,to nigdy tam ludzi nie bylo:oo::errr::eek:
YOWKA-no to moze sie uda Szymka przestawic:-):-)
KATIN-czy ja dobrze zrozumialam??Twoj szkrab jeszcze nie spi???
A chodzisz na ten kulkoland na bd4,ja nie wiem jak on sie nazywa:baffled::baffled:kolo magazynu morisona??bo my tam pare razy sie spotkalysmy:tak:

ja tez jutro bede:tak: Artur usypia a ja moge sie troche poobijac. Mialam jechac dzisiaj zobaczyc dzidzie ale szymonek ma lekki katarek i sie balam wiec jade w sobote rano. Mam juz mnostwo rozowych prezentow:-D:-D Ide cos zjesc bo mi ktos tu smaka narobil tymi ruskimi;-)

witajcie dziewczynki z rana :-D:-D:-D ja dopiero co otworzylam oczy,Nadia mimo ze jeszcze w brzuszku juz daje mi popalic :sorry2: obudzilam sie o 2.30 do toalety i do 5 oczy na zapalke bo Nadusia fikala sobie koziolki :szok::szok: teraz zreszta tez nie jest spokojniejsza, moja mw powiedziala ze Nadia jest bardzo 'naughty' bo jak bylismy na badaniu to nie mogla posluchac serduszka tak strasznie sie wiercila :-D:-D:-D
a gdzie was wszystkie wymiotlo??? pewnie sie stroja przed wielkim spotkaniem :-D pogoda chyba nawet nie najgorsza tylko u mnie troche wieje
katin i jak spotkanie nadal aktualne?

a ja jestem uziemiona:-( nie bedzie mnie dzis na spotkaniu.kurcze, a tak chcialam isc.jest 11.30 a ja dalej czekam na health visitor:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:(cos czuje ze juz nie przyjdzie). nikolka mi zasnela o 11-ale jestem zla,bo jakby nie ta kobieta to bym spacerkiem wyszla o 10.30 z domku i sprawa zalatwiona,nikola by sobie pospala na siwerzym powietrzu.normalnie jestem taka zla, ze mi sie wszystkiego odechciewa.:-:)-:)-:)-(

i nie przyszla:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: zrobila mnie kiedys w jajo-dokladnie na tydzien przed moim slubem,umowila sie i nie przyszla:wściekła/y::wściekła/y:
no coz trudno,mam nadzieje,ze na nastepny tydzien bedzie jakies soptkanko:-D wtedy sie zjawie.

doris78-te pierozki w pierogarni mi bardzo smakowaly,moj maz kupil dla mnie ruskie, a dla siebie z mieskiem(jak nie lubie pierogow z miesem to te mi smakowaly) w pudelku bylo ok 10-12 pierogow za ł3.60.

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc dziewczyny, ale tu cisza:szok::szok::szok: Chyba wszystkie na spacerku, ja czekam az sie moja gwiazda obudzi i tez zmykam:tak:
mojadzidzia - jak ja bylam w ciazy to midwife ciagle mowily, ze dziecko jest "too active". Bo co dotknely brzucha to Majka juz fikolki , przewroty, kopniaki. Tetno dopiero jej zbadaly ok 28 tyg:-D:-D:-D
agnieszkaUK - do mnie HV zawsze przychodza wczesniej nawet 3h :wściekła/y:Mam wtedy straszny balagan:zawstydzona/y: Ratuje mnie to, ze mieszkam na 2 pietrze mam czas zeby troche poupychac:-p:-D

Do góry