Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale zakupy przed wyjazdem pozapinane na ostatni guzik- i jestem gotowa do drogi. Najgorsze tylko to to wszystko popakowac

a ona nigdy nie zasypia w wózku
.

Z przestanku na manchester road jezdza 626,623,622 bezposrednio do lister parku:-):-):-)wiem bo jak auta nie mialam to jezdzilismy taksylwia.m ja oczywiscie chetnie sie spotkam z wami nastepnym razem,tylko jak wspomniala katin do lister parku od nas jest kawalek jak sie nie ma samochodu a ja moze ze 2 razy jechalam autobusem jak tylko przyjechalam tutaj do Bradford![]()

wiec nastepnym razem nie macie juz tlumaczenia

Mówiła o zajęciach np. jak porozumiec się u lekarza, albo jak napisac CV
w poszukiwaniach pracy np:-)
.Ja poszłam wczoraj spac o 22 jakoś tak nie miałam już siły na siedzenie przy kompie i obudziłam się przed 7 rano cała w pryszczach
jak mnie to denerwuje
.Oleska super że sie w końcu odezwałaś
;-)oj wieki Ciebie nie było:-(.A spotkania mamy co trydzień więc musisz tu zaglądac żeby byc na bieżąco
;-).I oczyuwiście obowiązkowo musisz pojawic się na następnym spotkaniu:-).Idę zrobic sobie maseczke bo jak mnie listonosz zobaczy to dostanie zawału
.