reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

czesc wszystkim!
tylko przywitac sie chcialam bo szykuje sie na wizyte do lekarza wiec po powrocie cos skrobne :tak:
katin odnosnie spotkania-to ja oczywiscie bardzo chetnie :-):-):-)

reklama
jstysia,no wlasnie z tymim kredytami to teraz roznie bywa ,a i chyba nawet strach:blink: bo co bedzie jak i nas kryzys dopadnie:szok: wiec dalej bedziemy czekac moze cos sie trafi , i my cos dostaniemy

Witam:-):-)

Marcel właśnie poszedł spac. Myślę, że ja też pójdę uciąc sobie drzemkę zaraz bo normalnie padam na twarz i oczy mi się kleją:sorry2:

Mojadzidzia do położnej idziesz czy do innego?? Dostałaś już termin na glukozę? Ja idę 27 marca:baffled: na szczęście na 9 rano więc może nie padnę im tam z głodu:baffled:

Katin widac, że kombinujesz ciągle w podpisie bo Ci jeden suwaczek zaginął:-D ooooo już się znalazł:-)

Yowka dużo zdrówka dla Szymonka:-)

Kasia.j Ty chyba już rozpakowałaś się:confused: więc koniec obijania i melduj się tutaj:-D

marta84 hop hop:-) nie chcesz już nas jutro??

Ampar no to nara:-D:-D:-D A tak poważnie to udanego wyjazdu. Pamiętaj że nie musisz mi przywozic dużo prezentów, wystarczy jeden:-p:-D:rofl2:

Kasia8118 co tam??:-) Obijasz się coś ostatnio:tak::baffled::sorry2:

Ja się zbieram żeby do tego polsatu zadzwonic ale coś zebrac się nie mogę:baffled:

reklama
Ja juz nic nie kabinuje,:rofl2:tylko chyba ladnie sie usmiechne do mojejdzidzi i ktoregos dnia ,moze sie zgodzi i mi wszystko pokaze:happy:ale jestem zielona

Do góry