reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Witam ponownie
Dziekuje bardzo...bardzo....za zyczonka dla Amelki:-):-):-)
Jak wstanie to przekaze,ona do tej pory nie może dojśc do siebie po tym weekendzie:-D:-D:-D
Kasia 8118 Zaczekaj jeszcze miesiąc,a jeszcze bedziesz miała nas dosyć:-p
Marta 84 przepraszam ale zapomiałam ze jutro u Ciebie jest spotkanko:-(może innym razem uda nam sie spotkać.;-)
Ampar3 Życze spokojnej i bezpiecznej podróży.Wykorzystaj urlopik w pełni;-)wracaj do nas piekna i wypczeta;-)

ampar3 z tego co wiem to ten test jest robiony kazdej kobiecie ok 26t.c
spokojnej i bezpiecznej podrozy ci zycze,leniu**** i wypoczywaj na maxa no i trzymaj sie cieplutko ;-)
jstysiak wszystkiego naj... naj... dla Amelci
monika1213 tobie rowniez zycze wszystkiego dobrego,wracaj do nas z Kacperkiem w pelni zadowolona z przebiegu porodu,mam nadzieje ze otocza cie dobra opieka ;-)

Kasia8118 z tego co ja wyczytałam na tej stronce co Monika kiedyś dała to carboot koło lotniska rusza 30.03:tak: czyli już niedługo:-)

Monika1213 powodzenia:-)

Ampar wszystkie ciężarne mają tutaj test na glukozę:tak: sami przysyłają list, nie trzeba się upominac:-)

Hej!
My juz po play grupie, gosciach, spanku i teraz szykujemy obiadek hehe
Monia Powodzenia kochaniutka!

Ja dzis probowalam cos wskurac w sprawie domu socjalnego ale niestety nic sie nie udalo szczerze to juz mam dosc czekania.

I jak szykuje sie jakies spotkanko w tym tyg?

Oleska jutro spotykamy się u Marty84:-)

A ja przed chwilą właśnie poznałam Martę84 osobiście:tak: I męża również:-)
Próbowali coś zdziałac z moim polsatem:-)
Bardzo fajni:tak: a córeczke mają śliczną.

Marta84 jeszcze raz dziękuję za pomoc:-)

nareszcie witam panie
jstysiak-wszystkiego naj naj naj dla corci:-)
marta84-moze i ja wpadne na spotkanko:-)jezeli oczywiscie znajdzie sie miejsce dla mnie i nikolki:-p.tylko musze z mezem pogadac,bo jutro musimy jechac do job centre.moj maz stracil prace-dopadl nas kryzys-:-:)-:)-:)-:)-( nie ma roboty dla niego-jest kierowca.no a jutro musi sie zarejstrowac jako bezrobotny. tyle problemow,ze az mi sie ryczec chce.glupie zycie.jak nie znajdzie roboty w tym miesiacu no gora w nastepnym to bedziemy musieli zmienic mieszkanie:-:)-:)-(. chyba pojde i wezme aplikacje z accentu.musze tylko zdobyc adres.

reklama
Do góry