reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Hej
Fajnie, ze tyle osob sie szykuje. Smiac mi sie chce bo mam 5 widelcow, ale to nic ciezarna z dolu moze pozyczy:-D. Oprocz Ani bedzie jeszcze jedna ciezarna z synkiem:-)
yowka - na jak dlugo dokladnie potrzebujesz zostawic synka???

reklama
Hej Kochane ale sie wkurzylam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:nie dam rady jutro przyjechac bo moj maz potrzebuje okolo 13 samochod:-(i lipa a na pol godziny to mi sie nie oplaca jechac wiec zaplanujcie u Marty juz nastepne spotkanko to moze wtedy uda mi sie przyjsc:tak:

doris78 ja niestety musze zrezygnowac ze spotakania-sorry marta84-urzadzilam sobie dlugi spacer ze szpitala bo tak ladnie slonko swiecilo a teraz sie zastanawiam czy nie bede musiala jechac do szpitala :no: brzuch po prawej stronie strasznie mnie boli tak ze nie moge sie poruszac a nawet oddychac jest mi ciezko Zycze wam udanego spotkania dziewczynki i naprawde zaluje ze nie moge sie z wami spotkac :no::-(

Agnieszka Uk,straszna zecz ,z tym zwolnieniem Twojego meza:-(,trudny okres przed Wami.Czlowiek mysli ze wszystko co zle jego ominie,a tu masz:szok:zyczepowodzenia ,moze akurat szybko uda mu sie cos znalesc ;-) yowka odwazna jestes ,bo ja dopiero teraz od wrzesnia bede chciala isc do pracy,a dzieci mam duzo starsze, zycze jutro wszystkim milej inprezki i czekam na opowiesci:-)

mojadzidzia-ja mialam podobny problem jak bylam z Nikolka w ciazy.przepracowalam sie w robocie.kulo mnie w brzuchu,a pozniej nie czulam jak nikola sie rusza i wpadlam w panike. na drugi dzien nic sie nie zmienilo,wiec poszlam do szpitala,a tam zbadali bicie serduszka-wszystko okazalo sie ok.
dostalam rade,jezeli nie bede czula ruchow dziecka,to mam wypic 2szklanki wody od razu i sie ne przepracowywac.oczywicsie zero nadmiernej aktywnosci fizycznej.
nie martw sie bedzie dobrze,ale uwazaj na siebie:-):-)

katin-niestety to brutalne zycie.mam nadzieje, ze uda nam sie cos zalatwic.boje sie bardzo,ale jestem dobrej mysli.przerazaja mnie wydatki.
mialam sie juz kiedys zapytac,na jakim BD_ mieszkasz??

Sylwia - no prawie koncze z tym rozpakowywaniem, zostal mi jeszcze pokoj dzieciecy, do ktorego sie jakos nie moge zabrac. Przeraza mnie ta ilosc zgromadzonych zabawek :szok: A pisac na razie bede rzadko, bo nie mamy ciagle neta. Dzis facet z BT powiedzial, ze musza sie zastanowic jak to podlaczyc i przyjedzie jakis lepsiejszy fachowiec, ale nie wiadomo kiedy :baffled: Na razie z B. komorki krzystam, ale to sie kiepsko czyta i pisze. :-(

reklama
Do góry