reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
pracuje w weekendy w Farmers Boy,ale szukam czegos w tygodniu.nie moge na dzien dzisiejszy zmienic kontraktu w pracy,bo a noz widelec remi znajdzie prace.jakies sprzatanie,hotel,kuchnia,fabryka-szukam.nowe ofery beda w pon wiec jeszcze raz popatrze,a narazie sie zarejstuje w job centre

czesc dziewczyny
Zaraz wejde na profil kasia8118 i posciagam znajomych:-D:-D:-D
kasia8118 - znajomi zaprosili nas na grillowanie do Leeds, ale tak miedzy 11-12 chce jechac do Bolton na tra farme. ok 14 musimy wyjechac ale Wy wtedy mozecie isc na ruiny. Pasuje Wam tak:confused: Mozemy sie spotkac w Bradford gdzies i jechac na 2 auta. Zaraz znajde post code i Ci przesle.
mojadzidzia - ja do szpitala wzielam 2 torby i wlasciwie nic mi sie nie przydalo bo wyszlam po 16h :-D aha gumki do wlosow no i ubranka dla edziecka

kasia8118 - no faktycznie troche zagmatwalam, te moje skroty myslowe:-D:-D:-D Ja chcialam pozwiedzac Bolton i zrobic grilla, ale wiekszosc znajomych idzie jutro na nadgodziny. Tak to jest sie umawiac z ludzmi:wściekła/y: O 15 umowilam sie w Leeds, ale do 14 moge posiedziec w Bolton. Pasi:confused::confused::confused:

reklama
Do góry