reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
roksana-ale to sa jakies potaknia z dziecmi???czy bez??/ile za to sie placi???i tam dzieci moga sie pobawic???
Jutro jest dzien matki w polskiej szkole:-)i pyatlam sie Katin i 4 much czy beda bo ich dzieci tez tam chodza:-)
4MUCHY-NO To kiszka z domkiem:-(
MOJADZ\IDZIA-Z twoim tez:-(

bo malzenstwo do ktorego nalezy mieszkanie rozwiodlo sie no i mieszkanie nalezalo do meza ale jego malzonka wystapila do sadu o przydzielenie jej tego lokum jako ze ma troje dzieci no i oczywiscie wygrala :-( ale zamotalam :-D

www.polacy-polakom.org.uk to jest strona internetowa tego stowarzyszenia, można zostać członkiem. Składka roczna 5f. Organizowane są różne imprezy a nawet wycieczki. A w soboty od 12 do 15 są sptkania w Temple Row. Jest aerobic, dzieci się bawią wspólnie, potem dzieci maja kurs tańca, a dorośli uczą się angielskiego. Za to wszystko się płaci, za aerobic 2f a angielski chyba 1f.

mojdzidzia-:-D:-D:-Dnapisalam ze z domem 4 much kiszka i z twoim tez,ze musicie sie wyprowadzac:-(
ROKSANA--CZYLI JA Z MOIM Dawidem sie nie nadaje jeszcze:-(ale fajna sprawa:-)jak podrosnie to bede ich tam posylac a ja sobie pojde na aerobic:tak::tak:

reklama
doris78 :-D:-D:-D:-D:-D:-D to prawda Jedna wielka klapa,ogladalam 3pokoje na parkside road,ale nie spodobaly mi sie za szczegolnie-cena moze i rozsadna ale trzeba by bylo kupic troche mebli :confused:

Do góry