• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Bradford

reklama
na temat kryzysu to ja sie nie wyowiadam.dzis sie kluce caly czas z remikiem.mam tyle zlosci w sobie,a on mi wyskakuje ze wracamy do PL.no rece mi opadly:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: bylam taw wkurzona ze nie da sie tego opisac.remi dzwoni po agencjach i prywatnycch firmach i nic:-(:-(

Monika mały cudny i ten dumny braciszek na zdjęciu :tak:;-):-).Doris78 byliśmy w przychodni ale nic nie dało rady dzisiaj załatwic mamy wizyte na środe:tak::confused:.Szybko co:dry:.BożenaM wspólczuje ale będzie przynajmniej okazja się poznac;-):tak:.A mi dziewczyny nic nie smakuje a jesc się chce a jak już zjem to mi tak jakoś dziwnie.A NA TWARZY PRYSZCZ NA PRYSZCZU:crazy:.Niby dziewczynki odbierają urode :-D:-D.

kasia8118-ja jak bylam z nikolka w cizy to wszyscy mowili mi ze bedzie chlopiec(usg nie wykazalo jak bedzie płec)nawet wydaje mi sie ze w ciazy bylam ladniejsza niz teraz,jako jedyna powiedzila mi w pracy w toalecie slowaczka,ze bedzie chlopiec,no i remi te\z cos belkotal-bardzo chcial coreczke:-)

KATIN-spoko damy rade,kazda ma dziecko w innym wieku,gorzej bedzie ze mna i ze Sylwia:wściekła/y::wściekła/y:bedziemy sobie rzeczy z rak wyrywac:-D:-D:-D
AGNIESZKAUK-ale chyba kazdy tak mowi ,jak nie ma pracy-ze wraca do polski

a to ja jak bylam w ciazy

Załączniki

• Obraz 001.jpg
    Obraz 001.jpg
    40,1 KB · Wyświetleń: 45
  • Obraz 069.jpg
    Obraz 069.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 58
reklama

Nowe wątki

reklama