Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ktoś mi powiedział tak jak sylwi.m ze genetyka i miał racje.wszystko cacy przez poczatek ciązy ,a pod koniec koniec niespodzianka:-(.Ale po jak wyszly to znalazłam tu olejek Oil Bio(nie wiem czy dobrze napisałm nazwę)jest on na rozstepy i blizny.Musze przyznać ze zapach jak dla mnie był ok ,fajnie sie wchłaniał i do tego trochę pomugl.Myslę ze napewno cos odpowiedniego znajdziesz;-)

;-).Ale jakoś żyje
.Mały właśnie zakłada moje antygwałtki
.Czyli babcine skarpetki.Nie wiem czemu ale na ich tle ma obsesje 
.Dzisiaj pierwszy raz nie zrobiłam sobie kawki do śniadania i jakoś mi lepiej
:-).A co do spotkania jutro to sama nie wiem pogoda kiepska chyba że nas jutro zaskoczy 
.Jak coś to nie widzę problemu możemy spotkac się u mnie
:-).Dajcie cynk co i jak:-).Idę dalej przeglądac wózki bo to moja terazniejsza obsesja
.

tak sie nałazi ze potem odsypia.
zreszta średnio jak wy mozecie pogadac a ja biegam za mała
a na koniec w exspresie uciekam bo chce isc spać.Ale mam nadzieję ze matka natura bedzie dla nas łaskawa;-)
;-).Powiem wam szczerze ze ja jakoś szczególnie nie wierze że jest jakiś środek który daje 100%pewnosci ze rozstępty się nie pojawią ale coś stosowac trzeba żeby chociaż pózniej nie miec pretensji do samej siebie że nic się nie robiło a teraz się ma
.