reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Miałam coś napisać i zapomniałam.
:-D:-D:-D
Oleska u mojej koleżanki dziecka ropiało oczko, ale lekarz nie zrobił tutaj nic. Wysyłali ją na wymaz.Oczko dalej ropieje. Dziecko ma już ponad 7 miesięcy. A u Ciebie u której ropieje oczko? U młodszej czy u starszej.

U mlodszej ropiej i to lewe bardziej.
A jak ta sola fizjologiczna to na wacik i do wewnatrz ?Bo kolezanka mi dala tej soli troche i sprobuje.Tak mi jej biednej szkoda:-(

ROKSANA-hej ale masz skleroze:-D:-D3 razy jeden post:-D:-D:-D
OLESKA-Moj Dawid mail to samo,ale jak poszlam do pobrala na wymaz i dala masc do smarowania i przeszlo:tak:
KASIA8118-PEWNIE ZE nie ma zlotego srodka na rozstepy,ale jak sie smaruje przynajmniej jest ich mniej,ja wogole nie smarowalam na piersi i nie mam ani jednego:-D:-Dna brzuchu tez nie mam,ale na udach i troche na pupie:tak::-)ale to wszystko mam po pierwszej ciazy,po Dawidzie ani jeden rozstep mi sie nie pojawil:tak:na szczescie:-)tagze moze u Ciebie tez tak bedzie:-D:-D
KATIN-oni tutj jak jest angina to daja odrazu antybiotyk:tak:tak samo Kuba moj Dostaje jak ma gardlo chore.No bo sie zgadza to wtedy jest infekcja bakteryjna i antybiotyk zadziala:-)

Moj Dawid wlasnie bawil sie mazakami i popisal sobie rajstopki i mi pokazuje i placze i proboje sobie je sciagnac:-D:-D:-Doj te dzieci:-D:-D:-D

roksanna 1 -czesc nie wiem czy przyjde na kake do ciebie bo wlasnie sie dowiedzialam ze Ola Kasi ma ospe wietrzna :baffled::baffled:i piotrek powiedzial ze my tez mozemy sie narazic wiec niechc aby Amelka sie zarazila a ja ospy jeszcze nie przechodzilam:szok::szok::szok:

reklama
Do góry