reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
cześć dziewczynki!:-):-):-)
po pierwsze strasznie dziękuję za życzenia dla Nikodema..już go od Was wycalowałam:tak::tak::tak:
bożenka,katin-mój Nikoś jest w 100 % chłopczykiem ale i tak dzięęękuję za życzonka i ściskam:-D:-D:-D:-D:-D:-D
bożenka-chętnie zostanę 3 klientką tylko proszę o cennik i namiary:-):-):-)
co do rozstępów to mi smarowanie nic nie pomogło..(cholerne wielkie jak kaniony:angry::angry::angry:)z Alicją juz mi wyszły w 4 miesiącu,a dermatolog mi powiedział,że juz taka uroda..a najlepiej to jeść dużo galaretek:happy::happy::happy:

aniteczka1981nikos sto lat:-)

ja juz o 6 na nogach,nikolka dzis w nocy byla niespokojna.
podgladam forum od samego rana,ale jakos weny nie mam do pisania
w sumie dzis nic innego nie robie jak tylko rejstruje meza i wysylam jego cv,po agencjach(a noz -widelec). wczoraj sie dowiedzialam ze moja tesciowa pracuje do 20kwietnia,tak wiec remi chyba nie mysli o powrocie do PL. wlasnie pojechal o swojego bylego szefa(moze on mu pomoze)
ja sie iore za sprzatanie poki nikola spi,sama bym sie polozyla.:-( dzis jak nie bedzie padac to okna umyje, mam natchnienie, ale co z tego wyjdzie??:confused::confused: niewiem:-D

Ostatnia edycja:
kasia8118-duuuużo galaretki trzeba jeść,bo zawiera duuuużo kolagenu czyli białka odpowiedzialnego za trwałość tkanki...:-)ja to mam tego cholernie za mało właśnie,bo mi się paznokcie strasznie łamią:baffled::baffled::baffled:a rozstępy to miałam w ostatniej ciązy głeboko w d...e, bo...juz były:-D:-D:-D:-D:-Dkurde chyba już tylko plastyka brzucha zostaje..:sorry2::sorry2::sorry2:
net mi się wyłącza co chwilę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

co do tych rozstepow to powiem wam cos niesamowitego.moja kolezanka w PL smarowala sie zwyklym olejem roslinnym :szok::szok::szok::szok:i nie miala ani jednego rozstepu.ja natomiast od poczatku smarowalam sie kremem nivea,a pozniej czerwonym balsamem z Garniera i wszystko bylo ok do 9miesiaca.ja patrze a tu rozstepy. no sie strasznie zdenerwowalam,a moja mama nie miala i sie niczym nie smarowala. dziwne:baffled:

reklama
oleskanikolka miala tez problem z ropiejacym oczkiem.prawe oko miala tak sklejone po pewniej nocy ze szok.my jej wkrapialismy do oka solfizjologiczna-tak porazil lekarz i pomoglo.dodatkowo przemywalismy oczko rumiankiem

Do góry