reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

roksanna to ci sie udało,zostałas zauwazona:tak:
Bozena m ja tez bede chcial sie z toba umowic,ale to, jak juz bede czuła sie całkim dorze
aniteczka ale wpadka,:sorry2:przepraszam
ale pogoda nas dzis kreci :rofl2: ale wiac nie przestaje:no:

reklama
Gdzie sie wszystkie podziałyście:szok:
Mam nadzieję ze wszystkie nie poszły do Bozenki na pazurki(bo kobita sie wykończy:-D:-D:-D)
Ja przed chwilą miałm cudownego goscia.Małą Alicję która przyszła na świat 14.03.Jejku jaka ona śliczna.Az mi sie zachciało drugiego maleństwa;-)
Dziewczyny co planujecie na jutro:confused:

Jstysiak ja nie poszłam, ja mam swoje paznokcie :-D:-D:-D:-D, nie muszę sobie robić :tak::tak::tak::-D:-D.
Kasia8118 aż trudno uwierzyć że pogoda ładna, ale na jutro zamawiam też.

Laski jaka u WWAS piekna pogoda,?!....u mnie co chwilke pada deszcz swiei słonce a co najgorsze wieje ze masakra!\
A nie am u mnie ani jendej dziewczyny!/prosze sie nie nabijać:)Aniteczka dopiero jutro zawita:)

Jejku tak wieje ze normalnie nie hcche sie z domu wychodzic a musze gdzies mamie kupic krzyzówki bo w Patsonie nie maja :/:wściekła/y:i zostały mi sklepy Piknik i ten drugi mam nadzijee ze nie bd zmuszona jechac do Shipley:/.....

Dziewczyny ja byłam na spacerku między 12 a 13.30 i było słońce:-).I teraz też momentami wychodzi:tak:.Wiecie każda z nas mieszka w innej części miasta może u was jest gorzej:sorry2:.Ja tam dzisiaj nie narzekam :tak:;-).Chłopaki pojechali do przychodni a ja zostałam w domu:tak: jakoś mi się nie chciało jechac:no:.A mój mały mnie dzisiaj zdenerwował jak robiłam obiad to powyrzucał oknem w swoim pokoju książki dobrze że zatrzymały się na dachu:wściekła/y::crazy:.Ale byłam wściekła:crazy:.A deszczu to ja dzisiaj nie widziałam.

no u nas słońca jest dużo ale jak dla mnie to za mocno wieje:baffled: Już wolę żeby słońce nie świeciło ale żyby tak nie wiało bo głowy pourywa:-D

Hej dziewczyny ja tylko sie przywitam. Czuje sie juz lepiej, ale moj maz zostal w domu 2 dni bo nie bylam wstanie nic zrobic. Moim drugim domem byl kibel:-D wieczorem poczytam lekture i poodpisuje. Zycze milego dnia;-)

reklama
Do góry